Naţionala U21, probleme în Ţara Galilor: “Băieţii şi-au pierdut cumpătul!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
15/11/2017, 16:45
Naţionala U21, probleme în Ţara Galilor: “Băieţii şi-au pierdut cumpătul!”

Selecţionerul României under 21, Daniel Isăilă, a povestit toate patimile “tricolorilor”:

“Tot ceea ce s-a întâmplat de când am plecat din Bucureşti a dus la această stare de tensiune din timpul meciului. Ne-am trezit la 5 dimineaţa, am făcut 10 ore pe drum şi de acolo au început şicanele gazdelor. Partea cu terenul de antrenament a fost cireaşa de pe tort. Ei trebuiau să ne aştepte cu sandwich-uri în aeroport, nu au făcut asta. Ne-au zis că nu au putut.

“Ne-am antrenat în mlaştină!”

Am ajuns într-un târziu, apoi ne-am antrenat într-o mlaştină. Am cerut pentru refacere nişte butoaie cu gheaţă şi ne-au dat nişte pubele de gunoi mizerabile. Incredibil aşa ceva! Nu mi-a venit să cred când am văzut aşa ceva. Am renunţat şi la asta. A trebuit să plecăm plini de noroi de la stadion spre hotel, timp de 30 de minute.

La masă au fost tot felul de probleme. Doctorul a fost mereu cu gura pe ei ca să putem avea şi noi ce trebuie la masă. Nocturna a fost foarte slabă. Toate astea au dus la o anumită tensiune şi băieţii şi-au pierdut cumpătul”, a spus Isăilă la un post de televiziune.

România U21 a încheiat la egalitate meciul cu Ţara Galilor, 0-0, într-un meci în care Răzvan Marin şi George Puşcaş au fost eliminaţi.

Închide ×