Fotbal intern

România U21-Ucraina U21 3-0 în preliminariile EURO 2021. Petre și Moruțan au nimicit campioana mondială! Luni jucăm la Voluntari cu Irlanda de Nord

Romania U21Ucraina U21 30 in preliminariile EURO 2021 Petre si Morutan au nimicit campioana mondiala Luni jucam la Voluntari cu Irlanda de Nord
ADVERTISEMENT

Meciul România U21 – Ucraina U21 are loc joi, 10 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a treia din grupa a 8.-a a preliminariilor CE de tineret 2021, competiţie a cărui turneu final va avea loc în Slovenia şi Ungaria şi care aduce ca noutate un număr de 16 participante, în loc de 12 ca până acum.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,00 este cota pentru “X” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:26. România a obținut joi, la Ploiești, prima victorie din această campanie de calificare la Euro 2021. După o primă repriză ceva mai ștearsă, elevii lui Mirel Rădoi și-au revenit după pauză și au trecut cu 3-0 de Ucraina, o națională puternică, campioană Mondială la U20 în acest an. Olimpiu Moruțan s-a răzbunat pe ucrainieni după povestea de la Under 19 și a deschis scorul în minutul 75. Apoi, nou-intratul Adrian Petre a închis tabela cu dubla din minutele 80 și 90+4. Luni, urmează meciul cu Irlanda de Nord, la Voluntari.

Clasamentul Grupei a 8-a din care face parte România U21:


UPDATE, ora 22:22. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Adrian Petre realizează ”dubla” și România trece la scor de neprezentare de Ucraina

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:13. Cartonaș roșu! Intrat pe teren de două minute, Marius Marin, jucătorul Pisei, este eliminat după o intrare dură


UPDATE, ora 22:08. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Nou intratul Adrian Petre dublează avantajul echipei lui Mirel Rădoi, după o fază la care a contribuit și Mihăilă, un alt jucător intrat după pauză.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:03. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Olimpiu Moruțan deschide scorul la Ploiești! 


UPDATE, ora 21:51. Mihăilă intră în locul lui Drăguș


UPDATE, ora 21:48. Încă o ocazie uriașă pentru Ucraina. Nou intratul Tsitaishvili îl driblează pe Andrei Vlad și pasează pentru Popov, însă acesta trimite peste poarta părăsită de portarul FCSB-ului.


UPDATE, ora 21:44. Ucrainienii revin în atac, însă Topalov trimite peste poarta lui Vlad din unghi închis.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:40. Românii oferă replica la bara lui Lednev prin ocaziile lui Man, Oaidă și Chindriș, însă portarul Bilyk este la post la fiecare șut.


UPDATE, ora 21:37. Fundașul Botoșaniului, Chindriș, oferă oaspeților ocazia deschiderii scorului dintr-o lovitură liberă, însă bara îl salvează pe Vlad la șutul lui Lednev

România U21-Ucraina U21 0-0 în preliminariile CE 2021. Ucrainienii trimit în bară, apoi tricolorii ratează trei ocazii mari
România U21-Ucraina U21 0-0 în preliminariile CE 2021. Ucrainienii trimit în bară, apoi tricolorii ratează trei ocazii mari

UPDATE, ora 21:33. A început repriza secundă la Ploiești. Încă nicio schimbare.


UPDATE, ora 21:17. Pauză la Ploiești. Mirel Rădoi trebuie să schimbe după reluare dacă vrea mai mult de la acest meci.

Pauză la Ploiești. Mirel Rădoi trebuie să schimbe după reluare dacă vrea mai mult de la acest meci.

UPDATE, ora 21:07. Olimpiu Moruțan execută viclean un corner, însă portatul oaspeților este la post și respinge.


UPDATE, ora 20:57. Aproximativ 5000 de fani se află în tribunele stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești la meciul România – Ucraina de la U21

proximativ 5000 de fani se află în tribunele stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești la meciul România - Ucraina de la U21
proximativ 5000 de fani se află în tribunele stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești la meciul România – Ucraina de la U21

UPDATE, ora 20:54. Ocazie uriașă pentru Ucraina. Topalov surprinde apărarea României, însă lovitura sa de cap trece puțin pe lângă poarta lui Vlad.


UPDATE, ora 20:50. George Ganea șutează din afara careului de 16 metri, însă mingea ocolește poarta ucrainienilor.


UPDATE, ora 20:44. Galeria României ”Uniți Sub Tricolor” sunt prezenți la datorie pe stadionul ”Ilie Oană”

Galeria României ”Uniți Sub Tricolor” sunt prezenți la datorie pe stadionul ”Ilie Oană”
Galeria României ”Uniți Sub Tricolor” sunt prezenți la datorie pe stadionul ”Ilie Oană”

UPDATE, ora 20:43. Un-doi Dennis Man – Moruțan, ultimul intră în careu însă e blocat in-extremis de portarul Bilyk.


UPDATE, ora 20:38. Primele momente cu echipa României în atac, încă ucraineinii scapă bine. După un corner executat de Man, mingea ajunge la Moruțan care recentrează, dar Ganea luftează.


UPDATE, ora 20:33. A început meciul România U21 – Ucraina U21 din preliminariile Euro 2021. Este al doilea meci al elevilor lui Mirel Rădoi în Grupa 8 de calificare. Primul, un eșec în Danemarca, scor 1-2.


UPDATE, ora 19.28. Echipele de start pentru România-Ucraina:

România: Andrei Vlad (FCSB) – Boboc (Viitorul), Chindriș (Botoşani), Pașcanu (CFR Cluj), Velisar (Mediaş) – Oaidă (FCSB), Băluță (Brighton), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Ganea (Viitorul), Drăguș (Standard Liege).

Ucraina: Bilyk – Popov, Cheberko, Bykov – Milovanov, Lednev, Chekh, Shaparenko, Dubinchak – Topalov, Rusyn

Ucraina: Bilyk – Popov, Cheberko, Bykov – Milovanov, Lednev, Chekh, Shaparenko, Dubinchak – Topalov, Rusyn

România U21 – Ucraina U 21 Live Stream Online pe PRO TV

Partida România U21 – Ucraina U21 se joacă joi, 10 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi va fi televizată în exclusivitate de postul PRO TV. Există şi posibilitatea, mai ales dacă nu puteţi viziona meciul pe micul ecran, să intraţi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Este un meci foarte dificil pentru noua echipă a lui Mirel Rădoi, întrucât Ucraina reprezintă unul dintre adversarii la calificare dintr-o grupă în care mai fac parte Danemarca, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta. Tinerii tricolori nu au reuşit o pornire cu dreptul, cedând cu 2-1 în Danemarca şi fiind multă vreme clar dominaţi de adversar. Finalul a fost mai bun şi Florinel Coman ar fi putut smulge un punct in extremis, dar a executat foarte slab un penalty în minutul 92 şi portarul a apărat.

Suntem pe ultimul loc în grupă după primul meci

România va începe meciul cu Ucraina de pe un loc ultim în grupă, incredibil pentru o echipă care în vară juca semifinalele turneului final CE U21 în Italia contra Germaniei! E adevărat că forţa echipei a slăbit, odată ce mai mulţi jucători de bază, portarul Ionuţ Radu, Ianis Hagi, George Puşcaş, Ionuţ Nedelcearu şi alţii nu mai se regăsesc în noul lot fie pentru că nu mai sunt eligibili ca vârstă, fie că au fost lăsaţi naţionalei de seniori. Şi acum inclusiv Florinel Coman, noua vedetă a lotului, nu va fi prezent, chemat de Cosmin Contra la echipa mare.

Nici adversara noastră din acest joc, Ucraina, nu a plecat deloc bine, eşec neaşteptat acasă în faţa Finlandei, naţională a unei ţări care este foarte aproape şi la seniori de prima prezenţă la un turneu final din istoria sa. E drept, a fost doar primul meci, acum urmează două partide acasă, cu Ucraina şi cu Irlanda de Nord, la Voluntari, pe 14 octombrie şi două rezultate pozitive ne-ar pune în poziţie favorabilă la calificare. Să nu uităm că şi cel mai bun loc 2 va merge direct la turneul final şi celelalte opt formaţii de pe poziţia secundă vor da baraj pentru ultimele patru locuri vacante.

România U21 – Ucraina U21. Florinel Coman a fost cedat naţionalei mari, dar în Danemarca, în primul meci el a ratat în minutul 92 penalty-ul de 2-2!

Cum ar putea arăta un posibil prim unsprezece

Mirel Rădoi mai are la dispoziţie din lotul cu care România a impresionat la Euro doar pe fundaşii Alex Paşcanu şi Radu Boboc, mijlocaşii Darius Olaru, Tudor Băluţă,  Andrei Ciobanu şi Dennis Man şi pe vârful Adrian Petre. Nu mai are acum nici un jucător cu sclipirile lui Ianis Hagi sau Florinel Coman, ceea ce înseamnă că va trebui să compenseze prin jocul de echipă, ordonat, disciplinat şi cu acoperire totală a terenului.

România U21 – Ucraina U21. În atac nu mai este George Puşcaş, dar a rămas Adrian Petre

Din jucătorii selecţionaţi s-ar desprinde un posibil prim unsprezece în următorul mod: Aioani în poartă, Ciobotariu, Paşcanu, Chindriş, Velisar fundaşi, Băluţă şi Oaidă la închidere, Man, Moruţan şi Olaru şi vârf Adrian Petre. Mirel Rădoi pare a avea la dispoziţie mult mai puţine opţiuni viabile decât a avut în preliminariile precedente şi apoi la turneul final, dar concluziile vor fi trase mult mai judicios după cele două meciuri de acasă din 10 şi 14 octombrie.

ADVERTISEMENT