Fotbal intern

Noaptea albă a lui Moruţan: “Aoleu, nu ştiu ce-o să mă fac acum!”

Olimpiu Moruţan a fost devastat după finalul partidei cu Ucraina, iar FANATIK.RO a aflat care a fost explicaţia sa după eliminarea stupidă pe care a suferit-o în minutul 77.
28.03.2018 | 13:11
Noaptea alba a lui Morutan Aoleu nu stiu ceo sa ma fac acum
ADVERTISEMENT

România-Ucraina era meciul unei generaţii foarte bune a României Under 19, dar şi meciul pentru o calificare istorică a tricolorilor mici la turneul final. În minutul 77 al partidei de la Ploieşti, Olimpiu Moruţan a marcat golul care ar fi trebuit să fie cel care îi califica pe băieţii lui Boingiu la Campionatul European, dar fotbalistul cumpărat de Gigi Becali pentru un milion de euro de la Botoşani a făcut un gest copilăresc.

Bucuros că a marcat, Moruţan şi-a scos tricoul, iar după câteva zeci de secunde arbitrul a venit către el şi i-a arătat cel de al doilea cartonas galben şi implicit pe cel roşu. Din acel moment jocul fotbaliştilor români în ofensivă nu a mai contat, iar în 10 minute ucrainenii au întors rezultatul şi au câştigat partida cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

Iftime l-a sunat imediat după meci!

FANATIK.RO a aflat că Olimpiu Moruţan a fost distrus la vestiare, iar cu lacrimi în ochi le-a cerut scuze întreg staff-ului tehnic, dar şi colegilor săi, pentru ratarea calificării. Tânărul fotbalist le-a comunicat antrenorilor că nu poate să meargă la declaraţii, deoarece este distrus. Observând la televizor desfăşurarea evenimentelor, patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, ne-a dezvăluit că l-a sunat de urgenţă pe Moruţan.

Am vorbit cu Oli după meci. Era terminat. Am văzut nişte imagini cu el la televizor şi chiar m-am speriat când l-am văzut cât de devastat era. L-am sunat, iar el săracul începuse să plângă. Mi-a spus că nu a ştiut că mai avea cartonaş galben, nu că a uitat. Pur şi simplu nu a ştiut că primise înainte un cartonaş galben. Mi-a spus că dacă ştia că are un cartonaş galben, atunci nu era nebun să îşi mai scoată tricoul. Este bine dacă şi cei de la Steaua vor sta de vorbă cu el. Copilul îşi face acum foarte multe probleme. Mă întreba, aoleu, ce-o să mă fac eu acum? Însă Olimpiu a jucat foarte bine în aceste preliminarii şi este păcat că nu ne-am calificat, dar până la urmă meciul l-a pierdut toată echipa, nu doar Moruţan. Meciul l-am pierdut de la portar până la atacant”, a spus Iftime pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT