Sport

România-Ungaria 28-27 la CM de handbal feminin. Calificare dramatică!!! Revenire de senzație! Neagu și Dedu ne duc în grupele principale

06.12.2019 | 13:30
România - Ungaria. A fost dezamăgire mare la finalul meciului cu Muntenegru. Sperăm ca acum să vină bucuria calificării
ADVERTISEMENT

Echipa națională de handbal feminin a României a învins dramatic Ungaria, scor 28-27, în ultimul meci al Grupei C de la Campionatul Mondial din Japonia și s-a calificat în grupele principale. Fetele lui Tomas Ryde au avut o revenire de senzație, după o primă repriză dezastruoasă în care au fost conduse și la șapte goluri, iar la pauză a fost 10-16.


Min. 60 / Final de Meci, România câștigă cu 28-27


Min. 55 / Cu 5 minute înainte de final Ungaria conduce cu 25-23


Min. 50 / Am venit la un singur gol în urma Ungariei, scor 21-22


Min. 45 / Elevele lui Tomas Ryde au venit la doar două goluri, scor 17-19


Min. 40 / Revenire pentru România care ajunge la 15-18


Min. 35 / Ungaria conduce cu 18-14


Min. 30 / România este condusă la pauză de Ungaria cu 16-10, după o primă repriză modestă a fetelor noastre

ADVERTISEMENT

Min. 25 / Ungaria conduce cu 12-7


Min. 20 / România nu se poate apropia de Ungaria care conduce cu 11-6


Min. 15 / Ungaria conduce cu 8-3 la jumătatea primei reprize


Min. 10 / Elevele lui Tomas Ryde continuă să joace modest și Ungaria s-a distanțat la 6-1


Min. 5 / Start slab pentru România care e condusă cu 3-0


România – Ungaria Live Stream Online Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus

Partida România – Ungaria se joacă vineri, 6 decembrie, de la ora 12:00 în sala Prefecturii regiunii Kumamoto și va fi televizată în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Puteți folosi și varianta de acces a site-ului FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Așteptăm de la Cristina Neagu și colegele ei un cadou de Moș Nicolae pentru toți iubitorii handbalului și ai sportului în general, din țara noastră, adică o victorie care să le ducă în grupa principală și să le faciliteze astfel noul obiectiv, calificarea în grupele turneului preolimpic, pentru că după scandalul de dopaj de la Brașov nu se mai mai poate vorbi de medalii.

ADVERTISEMENT
România – Ungaria. Cristina Neagu crede în forța echipei noastre

Regrete mari după finalul care a stricat tot cu Muntenegru

Absența celor patru jucătoare de la Corona, club aflat în anchetă și cu toate jucătoarele suspendate momentan, a contat mult, mai ales cea a Elizei Buceschi și de ce nu și cea a Cristinei Laslo. Cu un lot evident subțiat vaoric România nu a putut bate decât codașele grupei, Senegal și Kazahstan.

Am fost însă, în mod cert, foarte aproape de o mare performanță în ultimul meci, 26-27 cu Muntenegru, dar după ce România avea cu 12 minute înainte de final, după un joc aproape perfect, un avanataj de patru goluri! Nu am știut să gestionăm situația și am primit șase goluri în ceva mai mult de cinci minute și toată munca de până atunci s-a risipit.

ADVERTISEMENT
România – Ungaria. Am jucat foarte bine cu Muntenegru până în minutul 48. În cinci minute s-a distrus totul

Bookmakerii nu ne dau nici o șansă

Acum, e momentul adevărului. Cristina Neagu spunea că e mândră de echipa ei după meciul cu Muntenegru. Înseamnă că simte că fetele au forța să bată Ungaria, deși bookmakerii sunt convinși de contrariul, acordând 1,35 adversarelor la victorie, față de 3,35 al României.

România – Ungaria. Suedezul Tomas Ryde, un selecționer fără reacții și soluții

Acum se vede și greşeala din meciul cu Kazahstan, când pe teren au fost trimise rezervele și ne-am chinuit rușinos să batem la două goluri, în timp ce Ungaria, cu echipa bună, le-a spulberat cu 39-15. Pentru că în cazul nedorit al unui meci egal am pleca acasă datorită golaverajului, care unguroiacelor le-a adus un plus 24 numai din acest meci!

ADVERTISEMENT