Fotbal intern

România va fi susținută de Peluza Sud 97. Câți fani ai lui FCU au plecat la Belgrad!

10.09.2018 | 12:54
Romania va fi sustinuta de Peluza Sud 97 Cati fani ai lui FCU au plecat la Belgrad

România va fi susținută de Peluza Sud 97. 1.400 de fani ai naționalei României îi vor încuraja pe elevii lui Cosmin Contra în deplasarea de la Belgrad. Printe aceștia vor ajunge la meciul cu Serbia și 100 de fani ai lui FC Universitatea Craiova 1948.

Naționala lui Cosmin Contra nu a început cu dreptul campania de calificare din Liga Națiunilor, după ce a remizat pe stadionul Ilie Oană, scor 0-0, cu Muntenegru. Dar chiar și în aceste condiții fanii tricolorilor au decis să își încurajeze favoriții la meciul de la Belgrad cu Serbia.

România va avea parte de suținerea galeriei Peluza Sud 97 la meciul cu Serbia

FANATIK.RO a aflat că oficialii FRF au primit 1.400 de bilete, pentru partida cu Serbia, pe care le-au și distribuit galeriilor echipelor din România. 100 de tichete au intrat și în posesia ultrașilor din Peluza Sud 97, cei care susțin FC U Craiova 1948 în Liga 3. Fanii olteni deja au plecat către Belgrad, acolo unde vor face o atmosferă incendiară. Un astfel de tichet a costat 23 de lei.

Cei aproximativ 1.400 de fani ai tricolorilor care vin la meciul Serbia – România vor sta în Peluza Nord, sector H, de pe stadionul “Partizan” din Belgrad, iar oficialii FRF speră că aceștia nu vor provoca incidente care să ne aducă alte sancțiuni nedorite de către români.

Peluza Sud 97 va încuraja România la Belgrad așa cum a făcut-o și la mecul cu Suedia de pe Ion Oblemenco
Peluza Sud 97 va încuraja România la Belgrad așa cum a făcut-o și la meciul cu Suedia de pe Ion Oblemenco

Ambasadorul României în Serbia vine la meci

Printre fanii tricolorilor la partida de la Belgrad se va număra şi Oana Cristina Popa, ambasadorul României în Serbia. “Mă bucur foarte mult că au venit, e prima dată când dau mâna cu jucătorii, cu antrenorul, cu preşedintele şi îi aşteptăm, le dorim succes, le ţinem pumnii şi o să fim acolo luni, să îi susţinem. Toată ambasada, români din Serbia

Avem un lot de 1.400 de bilete alocate, deci vom fi acolo. (n.r. întrebată daca s-a pregătit) Da, cu tricou, cu steag, avem de toate. Sârbii sunt primitori. Din câte am discutat cu ei, ei sunt prietenoşi faţă de noi şi faţă de echipa României, în general, şi nu cred că vom întâmpina probleme. Sper să facem un rezultat mare la Belgrad iar suporterii României să fie la înălțime”, a declarat Oana Cristina Popa.

Suporterii lui FCU pe stradă înainte de meciul din Bănie cu Suedia.

La România-Suedia suporterii din Peluza Sud 97 au făcut spectacol!

Suporterii din Peluza Sud 97 au făcut un adevărat spectacol la partida amicală cu Suedia câștigată în primăvară de tricolori la Craiova, scor 1-0. Atunci peste 7000 de fanii ai lui FC U Craiova 1948 au umplut până la refuz peluza rezervată lor și i-au condus pe tricolori către victorie.

Din păcate fanii lui FCU nu își pot încuraja favoriții la mecurile din campionat din Liga 3 deoarece echipa pregătită de Ștefan Stoica nu este lăsată de autoritățile locale să joace pe stadionul Ion Oblemenco. Pe acest stadion își dispută meciurile din Liga 1 Betano doar CS U Craiova.

Fanii lui FC U sunt gata de marele spectacol
Fanii lui FC U sunt gata de marele spectacol așa cum s-a întâmplat și la meciul cu Suedia