România va avea o nouă echipă naţională, iar tricolorii vor beneficia de mental coaching

Filon Stan   
in Fotbal intern
02/04/2018, 18:29
România va avea o nouă echipă naţională, iar tricolorii vor beneficia de mental coaching

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

O nouă echipă naţională va fi formată în România! Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Acesta a spus că urmează să avem o reprezentativă sub 20 de ani, după eşecul reprezentativei U21 de a merge la Campionatul European din 2018. 

“Dincolo de acest eşec, rămânem cu o generaţie foarte bună de jucători, de care nu se vorbea până acum. Depinde de noi să ţinem acest grup unit şi de aceea am propus Comisie Tehnice să avem pentru prima dată în România o naţională Under 20. Va fi primul proiect pe care-l putem iniţia în ţară pentru această categorie de vârstă, astfel încât să le dăm o şansă acestor copii, de altfel unii foarte talentaţi”, a spus Răzvan Burleanu, care a mai declarat că loturile naţionale vor beneficia de mental coaching.

Burleanu despre Moruţan: ”Când un copil greşeşte, vina este a părinţilor”

Preşedintele FRF a vorbit şi despre Olimpiu Moruţan, jucător ce a fost eliminat în partida decisivă cu Ucraina. “Când un copil greşeşte, vina nu e a lui, ci a părinţilor şi a tuturor celor care sunt în jurul lui. E de datoria noastră să ne asigurăm că nu vor mai fi astfel de gesturi. În niciun caz nu-l considerăm vinovat. Trebuie să ne dăm seama cum îi putem educa mai bine pe aceşti copii”, a spus Burleanu.

 

Închide ×