Video. Perla FCSB-ului, gol spectaculos la naţională! România a învins o forţă a fotbalului european

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
13/03/2018, 19:35
Video. Perla FCSB-ului, gol spectaculos la naţională! România a învins o forţă a fotbalului european

Prima partidă amicală dintre România şi Italia s-a disputat marţi, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, sub privirile selecţionerului de la prima reprezentativă a României, Cosmin Contra, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ianis Stoica, în minutul 57, care a transformat superb o lovitură liberă de la marginea careului. În vârstă de 15 ani, fiul fostului stelist Pompiliu Stoica, a devenit în toamnă cel mai tânăr marcator din istoria FCSB.

România şi Italia se vor întâlni din nou joi

Cea de-a doua partidă amicală dintre selecţionatele României şi Italiei este programată joi, începând cu ora 11:00, tot la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Anul trecut, la aceeaşi categorie de vârstă, Italia ne învingea cu scorul 3-0.

Ştirea MOMENTULUI

Cum şi-a bătut joc Pele de naţionala lui Leo Messi: “Era 1-0”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.