Cele mai citite

România câştigă ultimul meci de la Trofeul Carpaţi împotriva campioanei mondiale din 2013! A fost anunţat lotul pentru CM

România a câştigat ultimul meci înainte de Campionatele Mondiale din Germania. Neagu&comp. au învins campioana mondială din 2013. Ambros Martin a anunţat lotul pentru turneul final.
26.11.2017 | 19:32
România câştigă ultimul meci de la Trofeul Carpaţi împotriva campioanei mondiale din 2013! A fost anunţat lotul pentru CM

România a câştigat împotriva Braziliei cu 24-23 în ultimul meci de la turneul Carpaţi. Sud-americancele au câştigat Campionatul Mondial de Handbal în 2013 şi au fost eliminate de România în optimile de finală din 2015. 

După partidă, Ambros Martin a anunţat că a decis să le lase acasă pe Bianca Bazaliu, Alina Ilie şi Laura Popa. Cele trei nu vor face deplasarea în Germania, la Campionatul Mondial care va începe pe 1 decembrie. 

Lotul României pentru Campionatul Mondial din Germania arată în felul următor. Portari: Dedu, Dumansk, extreme stânga: Elisei, Iuganu-Popa, extreme dreapta: Udriştoiu, Berbece, pivoţi: Pintea, Tătar, Tomescu, centri: Buceschi, Zamfirescu, Laslo, interi stânga: Neagu, Zamfir-Florianu, Szucs, interi dreapta: Geiger, Drăguţ.

Cristina Neagu, 8 goluri cu Brazilia

După prima repriză, Brazilia a condus cu 15-13, însă tricolorele au arătat un joc mai solid în partea secundă, iar la final s-au impus cu 24-23. Este ultimul test înainte de Campionatul Mondial din Germania, care va începe pe 1 decembrie.

Polonia a câştigat “Trofeul Carpaţi”. După ce au învins România în prima zi, 27-21, polonezele au reuşit să învingă categoric Brazilia (29-18) şi Macedonia (32-25). România încheie turneul cu două victorii (31-18 cu Macedonia şi 24-23 cu Brazilia). 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri