Sporturi

România-Zimbabwe 4-1 în Cupa Davis. Marius Copil aduce punctul victoriei pentru tricolori!

06.04.2019 | 17:32
RomaniaZimbabwe 41 in Cupa Davis Marius Copil aduce punctul victoriei pentru tricolori

Meciul de tenis masculin România – Zimbabwe, în Cupa Davis, are loc în acest weekend în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Vineri se desfășoară primele două partide simplu, sâmbătă este programat jocul de dublu și ultimele două meciuri individuale. Meciul contează pentru primul tur al grupei a II a zonei Euro-Africane.


FINAL DE MECI: Juniorul Filip Cristian Jianu (17 ani) câştigă şi ultimul meci al întâlnirii cu Zimbabwe, învingându-l pe Mehluli Don Ayanda Sibanda (19 ani), scor 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 10 minute de joc.


FINAL DE MECI: Marius Copil câştigă al doilea meci al său din această întâlnire în faţa lui Takanyi Garanganga, locul 449, scor 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat aproape două ore de joc.


FINAL DE MECI: Horia Tecău şi Florin Mergea îi înving fără probleme pe Benjamin Lock şi Courtney Lock, scor 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 2 minute de joc.


FINAL DE MECI: Dragoş Dima l-a învins pe Garanganga în al doilea meci al zilei din Cupa Davis, scor 6-3, 6-3. Mâine se joacă următoarele meciuri de simplu.


FINAL DE MECI: Marius Copil a pierdut primul meci din Cupa Davis cu Benjamin Lock, scor 4-6, 5-7. Jucătorul din Zimbabwe este clasat pe locul 546 în clasamentul ATP!


România – Zimbabwe LIVE Stream Online pe Digi Sport, Telekom Sport

Partida de tenis masculin România – Zimbabwe se dispută în weekend, pe durata zilelor de 5 și 6 aprilie, în cadrul primului tur al grupei a II a zonei Euro-Africane. Ca de obicei jocurile naționalei de tenis a României sunt televizate atât de Digi Sport cât și de Telekom Sport. Puteți să intrați însă și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări cele trei zile de tenis în format LIVE VIDEO.

România este clar favorită în fața naționalei Zimbabwe. În echipa noastră liderul este Marius Copil, jucător aflat pe locul 80 în acest moment, iar cel de-al doilea jucător de simplu va fi Dragoș Dima, locul 327 ATP. La dublu beneficiem de prezența a doi jucători de top, Horia Tecău și Florin Mergea. De cealaltă parte cel mai bine clasat dintre jucătorii africani este Takany Garanganga, locul 449, al doilea fiind Benjamin Lock, poziția 546 ATP.

România - Zimbabwe Cupa Davis. Marius Copil este cel care va juca primul, vineri, de la ora 15:00
România – Zimbabwe Cupa Davis. Marius Copil este cel care va juca primul, vineri, de la ora 15:00

Marius Copil deschide seria meciurilor din România – Zimbabwe

Întâlnirea România – Zimbabwe, contând pentru primul tur al grupei II a zonei Euro-Africane va debuta vineri, 5 aprilie, de la ora 15:00 cu meciul dintre Marius Copil și Benjamin Lock. În continuare vor intra pe teren Dragoș Dima și Takany Garanganga. Acest al doilea meci se anunță a fi mult mai echilibrat, pentru că nici Dragoș Dima nu are o experiență la nivel de Cupa Davis deosebită, în timp ce adversarul său evoluează de ani buni pentru reprezentativa Zimbabwe.

Sâmbătă, de la ora 12:00 se va juca meciul de dublu, prechei noastre, Tecău-Mergea urmând a i se opune cea formată din frații Benjamin și Courtney Lock. După partida de dublu vor avea loc ultimele jocuri de simplu, care ar trebui să fie Marius Copil – Takany Garanganga și Dragoș Dima – Benjamin Lock, dar este foarte posibil, ca în funcție de rezultatul înregistrat după dublu cei doi căpitani să trimită pe teren alți jucători din lot, dacă scorul nu va mai conta.

Tags: