Video

VIDEO. Aqua Carpatica a dus Tricolorul în Times Square de Ziua Națională. Numele României, afișat întreaga zi în cel mai cunoscut loc din New York

01.12.2019 | 19:46
VIDEO. Aqua Carpatica a dus Tricolorul în Times Square de Ziua Națională. Numele României, afișat întreaga zi în cel mai cunoscut loc din New York
ZIua națională a României, sărbătorită de Aqua Carpatica la Times Square din New York *foto: facebook TPS Engage
ADVERTISEMENT

1 Decembrie, Ziua Națională a României, a fost sărbătorită și într-unul dintre cele mai aglomerate locuri din lume. Este vorba despre celebra Times Square din metropola New York! Unul dintre cei mai importanți producători de apă din România, Aqua Carpatica, a avut grijă să sărbătorească în stil mare Ziua Marii Uniri. Astfel, steagul tricolor a fost prezentat toată ziua pe monitoarele dintr-unul din cele mai importante obiective turistice din cel mai mare oraș american.

Aqua Carpatica a dus Tricolorul în Times Square de Ziua Națională

Steagul României a fost afişat pe ecrane de dimensiuni impresionante cu ocazia Zilei Naționale a României, sub forma unei reclame pentru apa minerală Aqua Carpatica. Pe pagina companiei de apă minerală apare și o scurtă înregistrare video cu imaginile afișate pe clădirile emblematice din centrul orașului american New York.

ADVERTISEMENT

„România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională. Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Mulțumim României și românilor de pretutindeni”, este mesajul care a însoțit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

|România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională|

|România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională|Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Mulțumim României și românilor de pretutindeni!La mulți ani, România, Patria Apelor Minerale! ??❤️#AQUACARPATICA #dinRomâniaPatriaApelorMinerale

Gepostet von AQUA Carpatica am Sonntag, 1. Dezember 2019

Donald Trump, mesaj pentru români de Ziua Marii Uniri

Aceasta nu a fost singura surpriză pentru români care a venit de peste ocean. Și președintele Donald Trump a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naționale a României:

ADVERTISEMENT

„Dragă domnule Preşedinte, În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră şi poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naţionale a României pe 1 Decembrie. Cu această ocazie, aş dori să subliniez că România este un aliat nepreţuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât şi pentru Alianţa Nord-Atlantică.

Salutăm angajamentul ferm al României în ceea ce priveşte partajarea responsabilităţilor şi securitatea transatlantică şi ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani. Totodată, doresc să-mi exprim aprecierea pentru devotamentul României cu privire la consolidarea valorilor noastre comune ale democraţiei, statului de drept şi economiei de piaţă libere. Vă rog să primiţi cele mai bune urări cu ocazia sărbătorii Zilei Naţionale din acest an”, a fost mesajul liderului de la Casa Albă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri