Fotbal intern

Românii aflați în vacanță în Grecia pot vedea derby-ul Craiova – FCSB. Cum sunt atrași turiștii la taverne

10.07.2020 | 21:08
Romanii aflati in vacanta in Grecia pot vedea derbyul Craiova  FCSB Cum sunt atrasi turistii la taverne
ADVERTISEMENT

Românii aflați în vacanță în Grecia pot vedea derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a șaptea a play-off-ului.

Universitatea Craiova a primit o veste minunată înainte de duelul cu FCSB, și anume că derby-ul va fi arbitrat de Marcel Bârsan, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tot Marcel Bârsan a condus derby-ul la care oltenii s-au impus în fața FCSB-ului, singura victorie de altfel a Craiovei în fața vicecampioanei României. Partida din 2018 s-a jucat după decesul lui Ilie Balaci.

Craiova – FCSB poate fi văzut în Grecia de turiștii români

Un derby Universitatea Craiova – FCSB atrage în orice condiții, iar acum și mai mult deoarece oltenii sunt aproape de a câștiga un nou titlu, iar partida va putea fi vizionată și de turiștii români aflați în vacanță în Grecia.

ADVERTISEMENT

Tavernele grecești și-au pus anunțuri la intrare prin care-i informează pe fanii români aflați în vacanță că pot urmări la televizor derby-ul din Bănie. ”Duminică, 12 iulie, Live Craiova – FCS Bucharest, 21:00”, este anunțul pus de una dintre tavernele din Lefkada.

Este un meci interesant și prin prisma faptului că Gigi Becali le poate pune o piedică oltenilor, după ce în urmă cu trei ani Univeersitatea Craiova a foslosit juniorii la o partidă cu FC Viitorul, iar trupa lui Gică Hagi a cștigat atunci titlul în dauna ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

O pată de culoare la întâlnirea din etapa a șaptea a play-off-ului este faptul că ambii portari ai formației FCSB, Andrei Vlad și Răzvan Udrea, sunt crescuți în Bănie. Ambii au plecat cu scandal de la Universitatea Craiova, deoarece își doreau să ajungă la gruparea lui Becali.

Fundașul oltenilor Mihai Bălașa este apt de joc pentru partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, decisivă pentru lupta la titlu. Din păcate, oltenii au primit o veste proastă, și anume că Andrei Ivan „s-a rupt” și va rata derby-ul cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Înainte de derby-ul de duminică, ora 21:00, Valentin Mihăilă a răspuns întrebărilor venite din partea reprezentanților media. Extrema Universității s-a arătat pregătit de meciul cu FCSB și consideră că va fi un duel deschis, cu multe goluri.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,61 este cota pentru „gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT