Life

Românii au făcut furori la Balul patronat de Prințul Albert de la Monaco: Cătălin Botezatu și Ela Novak s-au întrecut pe sine! Cine e tenorul care a încântat invitații

Românii au făcut furori la Balul patronat de Prințul Albert de la Monaco: designerii Cătălin Botezatu și Ela Novak s-au întrecut pe sine! Tenorul român Alin Stoica a încântat invitații.
28.06.2022 | 16:10
Cătălin Botezatu și Mirela Novak s-au întâlnit la Monaco la Balul patronat de Prințul Albert. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Celebrul Bal al Prinților și Prințeselor de la Hotel Hermitage din Monaco a strâns și în acest an, lume bună. Printre românii care au călcat pe covorul roșu la evenimentul cu tradiție s-au numărat și designerii Cătălin Botezatu și Ela Novak, care s-au întrecut pe sine! Tenorul român care a încântat invitații la bal este nimeni altul decât Alin Stoica. Artistul a fost invitat de Casa Regală, pentru a treia oară, să susțină un program artistic.

Românii au făcut furori la Balul patronal de Prințul Albert de la Monaco

Designerii Cătălin Botezatu și Mirela Novak s-au întâlnit la Monaco la Balul care s-a desfășurat sub patronajul Prințului Albert de la Monaco. Celebrul designer român s-a adaptat cerințelor Prințului Albert de la Monaco și a purtat un costum superb de ceremonie militară.

ADVERTISEMENT

În schimb, designerul Mirela Novak a optat pentru o rochie elegantă de bal, creată chiar de ea, roz, în culoarea în care a fost decorată locația. O  mulțime de trandafiri roz, în toate tonurile, au împodobit sala de bal.

Totul a fost decorat cu bun gust și aranjat extrem de minuțios. Pe fiecare masă trona figura unei personalități regale. Meniul a fost unul scump și sofisticat. 

ADVERTISEMENT

”A fost foarte frumos și elegant totul. Pe mese era câte o fotografie cu un prinț sau prințesă. De exemplu la mine la masă era imaginea Prințului Rainier al III-lea de Monaco, pe altă masă era fotografiei Prințesei Grace Kelly, vedeta de cinema din America, pe care el a luat-o de soție.

Fiecare invitat a fost obligat să respecte codul impus la îmbrăcăminte, doamnele cu rochie de bal și tiară, iar domnii să vină în costum alb sau cu uniformă militară de ceremonie”, a declarat designerul Mirela Novak, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Tenorul Alin Stoica, supranumit Pavarotti de România i-a încântat pe invitații Prințului Albert de la Monaco

Tenorul Alin Stoica, supranumit Pavarotti de România i-a încântat pe invitații Prințului Albert de la Monaco. Nu este prima dată când apreciatul tenor român a fost invitat la cerebrul bal, ce are loc sub înaltul patronaj al Prințului Albert. Artistul a onorat invotația pentru a treia oară.

Alin Stoica a fost la Monaco împreună cu soția lui, Mădălina Stephanie Radu Stoica și fiul lor, micuțul Nicholas Alin Stoica. De altfel, la bal, cei doi artiști au cântat împreună.

ADVERTISEMENT

”A fost foarte frumos evenimentul. Am mai fost invitat de două ori, chiar și atunci când evenimentul s-a desfășurat la Veneția, la Hotel Cipriani. Practic, acum am fost pentru a treia oară”, a declarat tenorul Alin Stoica, care s-a bucurat de un succes răsunător la balul patronal de Prințul Albert de la Monaco.

Pavarotti de România s-a căsătorit în 2021 și a făcut nuntă pe 4 iunie 2022

Tenorul Alin Stoica, cunoscut și ca Pavarotti de România, s-a căsătorit civil în februarie 2021, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a tot amânat nunta. Pe data de 4 iunie 2022, Alin Stoica și soția lui, soprana Mădălina Radu, au ajuns și în fața altarului.

Tenorul Alin Stoica cu voce de aur de la Opera Naţională Bucureşti și soția lui, soprana Mădălina Radu se cunosc din anul 2015, însă sunt un cuplu din 2017. Au împreună un băiețel de toată frumusețea, pe nume Nicholas Alin Stoica. Artistul a cerut-o de soție pe o melodie a celebrului Elvis Presley.

Tenorul Alin Stoica a fost premiat de văduva lui Pavarotti

Tenorul Alin Stoica are o poveste de viaţă impresionantă. Mama sa a murit când el avea vârsta de 6 ani. Tatăl său l-a părăsit de mic. Așa se face că Alin Stoica a fost crescut de bunici, pe care i-a considerat toată viața adevăraţii părinţi. În urmă cu trei ani, tenorul Alin Stoica a cântat în finala naţională Eurovision, alături de trupa de rock Trooper.

În anul 2017, tenorul român Alin Stoica a primit în Italia Marele Premiu Luciano Pavarotti. Distincția i-a fost înmânată chiar de văduva celebrului tenor. Premiul a constat și într-o invitație, aceea de a participa în programul artistic omagial, cu ocazia celor 10 ani de la dispariția regretatului artist. din același an de la Arena di Verona. Alin Stoica a apărut în compania unor legende precum Jose Carreras și Placido Domingo.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”