News

Românii au Talent 2019. Se știu semifinaliștii din sezonul 9. Cine s-a calificat cu Golden Buzz

10.05.2019 | 21:46
Care sunt semifinalistii Romanii au Talent 2019

Fanii emisiunii Românii au Talent vor afla în ediția de vineri, 10 mai, care sunt cei 24 de semifinaliști ai celebrei emisiuni difuzate de Pro Tv! Episodul 13 aduce la final lista celor 24 de concurenți care vor ajunge în bătălia celor două semifinale.

Care sunt semifinaliștii Românii au Talent 2019

Din păcate, Emma Neagu, care s-a calificat în semifinale a trecut în neființă, iar o altă concurentă s-a retras din concursul de la Pro TV. Juriul format din Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre vor avea o misiune grea: să aleagă 20 de concurenți care se vor alătura celor care au primit Golden Buzz de la juriu sau prezentatorii emisiunii.

Există, totuși, o problemă. Jurații trebuie să aleagă dintre zeci și zeci de concurenți, toți foarte buni! Jurații se vor contrazice, vor dezbate, își vor folosi toate atuu-rile pentru a-și impune favoriții și pentru a-și vedea favoriâii din nou pe scena ”Românii au Talent”.

Semifinalisti Romanii au Talent 2019
Semifinalistii Romanii au Talent 2019

Cei trimiși în semifinală cu Golden Buzz

Aris Negoiță

Copilul fenomen în vârstă de doar 8 ani a fost trimis în semifinală de Pavel Bartoș și Smiley, după ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu un dans executat la perfecțiune. Dacă ar câștiga, ar vrea să cumpere o casă si să aibă un pat lui, cu tobogan.

Daniela Machidon

Florin Călinescu a fost ultimul jurat care mai avea la dispoziție butonul de Golden Buzz. Acesta a fost acordat în  după ce juriul a considerat că numărul concurentului „i-a făcut să leviteze”.

Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy

Andi Moisescu a fost extrem de impresionat în  8 martie 2019 încât a apăsat fară să stea prea mult pe gânduri Golden Buzz. Concurentul care a luat Golden Buzz, vineri, 8 martie este Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy, care a lăsat lumea cu gura căscată cu un număr de contosionism.

Ema Stoian

Cine este de fapt Ema Stoian, al doilea Golden Buzz. Iată cu ce se ocupă parinții ei
Ema Stoian a primit al doilea Golden Buzz din sezonul 9, pe 22 februarie. Fetița de numai 10 ani a impresionat-o atât de tare pe Andra, încât artista a apăsat butonul auriu. Toată familia Emei este pasionată de dans, dar doar ea face performanță.

Tatăl lui Ema Stoian este inginer, iar mama sa este economistă. La doar 3 ani și jumătate fetița a început să facă gimnastică, iar peste 3 ani un club i-a recomandat să treacă la performanță. Ema a crescut rapid și evoluat frumos. În 2019 a participat la concursul Dance World Cup, unde a luat locul I.

Ana Maria Pantaze

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București cu o voce de privighetoare! A reușit să-l cucereasca pe cel mai sever jurat de la Românii au Talent, Călin Petre, care i-a oferit primul Golden Buzz din 2019. Concurenta nu a cântat niciodată pe o scenă, nu a făcut studii de specialitate, dar muzica a venit în viața ei de când era mică. Iar când cântă, uită de toate problemele.

Locuia deasupra unui club de jazz și acolo a început să se îndrăgostească de muzică. Apoi a început să meargă la karaoke și așa a ajuns pe scena Românii au Talent, a primul butonul de aur (Golden Buzz) care a trimis-o direct în semifinala emisiunii de la Pro TV.