Life

Românii au talent 2023, ediția din 24 martie. Momente de senzație la Pro TV. Update

Românii au talent, ediția din 24 martie 2023, aduce cu sine momente unice. Jurații, impresionați de concurenții care urcă pe scenă.
25.03.2023 | 00:14
Romanii au talent 2023 editia din 24 martie Momente de senzatie la Pro TV Update
Românii au talent, ediția din 24 martie 2023. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT
24-03-2023
22:09

Andra, gafă la Românii au talent

Cristian Uță este originar din Pucioasa, dar locuiește de zece în Spania, cu părinții săi. Deși la prima vedere pare un om perfect sănătos, tânărul de 23 de ani, are probleme cu vederea și nu poate distinge detaliile.

Andra, însă, nu a știut acest lucru, iar în momentul în care a urcat pe scenă, i-a atras de mai multe ori atenția că nu privește în direcția juraților care vorbesc cu el. Întregul moment: aici. 

24-03-2023
21:46

Povestea impresionantă a Andei Vaciu. A venit la Românii au talent de dragul copilului său

Anda Vaciu are 49 de ani și a avut ocazia să trăiască visul american după ce un cuplu de octogenari și-a dorit să o înfieze, ea fiind orfană de la 20 ani. Viața și-a trăit-o cântând alături de soțul său, cu care a continuat să facă pereche pe scenă, până când moartea i-a despărțit.

„Ziua în care am cântat ultima dată împreună, am avut un eveniment într-un loc superb. A venit la mine, m-a pupat pe frunte și mi-a dat cadou un microfon nou.

În acea seară plângeam și nu-mi dădeam seama de ce. La trei zile am aflat, a plecat la ceruri. Nu merita asta. Acum sunt convinsă că a venit momentul să las să se ducă durerea asta și să-mi revin”, a spus Anda Vaciu, care timp de trei ani nu a putut să mai cânte.

Cu vocea și cu povestea sa de viață a impresionat. În timpul momentului, concurenta de la Românii au talent a început să plângă. Nu și-a putut stăpâni lacrimile, dar a mărturisit că, pentru copilul său, și-a făcut curaj să cânte din nou.

24-03-2023
21:33

Dragoș Bucur, în pielea unui cântăreț rock

E-AN-NA este trupa care anul trecut a vrut să reprezinte România la Euovision. Au cântat pe scene mari și „în cutii de chibrituri”. Numele formației provine din sumeriana antică și înseamnă „casa cerului”. Deși iubesc muzica, o parte sunt programatori, dar și cercetători științifici se numără printre ei.

 

Numărul l-a fascinat pe Dragoș Bucur. După ce i-a văzut pe scenă, a avut o adevărată criză de râs și a afirmat: „Eu cred că sunt dilii”. A mers apoi lângă ei și a încercat, pentru câteva secunde, să intre în pielea unui star rock.

24-03-2023
21:05

Dezbatere între jurații de la Românii au talent după numărul unei trupe de adolescenți

Fabrica de teatru este trupa de adolescenți care a vrut să tragă un semnal de alarmă asupra societății. Formată din membri care au vârste începând cu 12 ani, au pus în scenă un moment de dans combinat cu teatru.

„Am vrut să atragem atenția asupra faptului că noi nu suntem doar un număr, la catalog, în registru. Ar trebui să fim tratați ca atare”, au spus două dintre membrele trupei înainte de a urca pe scenă. 

Au avut un monolog dramatic: „Asta ne învață societatea să fim, numărul 1. Să fim de nota 10, nici mai mult, nici mai puțin. Asta e lupta mea la această vârstă. Numărul 1, niciodată 2”, s-a auzit la Românii au talent. 

Totuși, jurații nu au înțeles pe deplin momentul și s-a creat o adevărată dezbatere. Atât Andi Moisescu, cât și Mihai Bobonete și-a dorit să transmită că nu e nimic greșit în a-ți dori să fii cel mai bun și chiar au considerat că, pe alocuri, tinerii din fața lor au exagerat.

„Din punctul meu de vedere, nu știu care e problema să vrei să fii numărul 1. Eu aleg să-mi împing copiii mei să fie numărul 1”, a spus Mihai Bobonete, care a ales să-i încurajeze cu un DA. 

24-03-2023
20:44

O fetiță de 11 ani i-a scandalizat pe jurații de la Românii au talent

Iulia Cocu, în vârstă de 11 ani, a venit la Românii au talent cu un număr de belly dance. Dansul este pasiunea sa de când se știe, dar jurații nu consideră stilul potrivit pentru vârsta ei. Mai mult, Mihai Bobonete a refuzat să o jurizeze.

„Nu mi se pare nimic spectaculos. Și n-are legătură, în general, cu ceea ce înseamnă copilărie. Eu înțeleg că el este și un sport acum. Și multe lucruri s-au transformat în sporturi și le putem găsi”, a spus Mihai Bobonete. Întreaga jurizare, aici. 

24-03-2023
20:03

Petrică Siklodi, pompierul care a plecat de la Românii au talent cu patru de X și un DA

Petrică Siklodi are 20 de ani, este din Timișoara. Lucrează ca pompier și este mândru de faptul că salvează vieți. Totuși, concurentul de la Românii au talent mai are o pasiune, muzica. 

„Am o meserie foarte frumoasă. Sunt pompier în Timișoara. Am venit aici ca să mă fac cunoscut”, a spus Petrică. A urcat pe scenă cu cămașa descheiată pentru a „suporta mai puține greutăți” și a cântat o piesă compoziție proprie. 

Nu a impresionat deloc și a primit patru de X, dar Dragoș Bucur i-a intrat în joc și a cântat refrenul alături de el. Astfel, chiar dacă Mihai Bobonete, Andra și Andi Moisescu i-au dat „nu”, prezentatorul de la Visuri la cheie l-a încurajat cu un „da”

24-03-2023
19:37

Sofia Corona a reușit, la doar 11 ani, să-i uimească pe jurați

Sofia Corona are 11 ani și locuiește în Italia. Mama sa e româncă și și-a dorit ca ea să știe limba bine. Bunicii din țară i-au susținut pasiunea pentru muzică și au dus-o la numeroase concursuri. Acum, și-a încercat norocul la Românii au talent.

„Nu m-am dus niciodată pe o scenă atât de mare. Am fost și la alte concursuri, dar nu ca la Românii au talent”, a spus micuța înainte să urce pe scenă.

 

Vocea sa i-a uimit pe jurați. Faptul că atunci când cânta nu ai fi putut să-i deosebești timbrul de cel al unei femei mature, dar în același timp nu a reușit să-și păstreze inocența, a ajutat-o să plece de pe scenă cu patru de da.

24-03-2023
19:15

Andrei Andronache, pentru a treia oară la Românii au talent. Magicianul nu l-a impresionat pe Dragoș Bucur

Andrei Andronache are 39 de ani și, în mod obișnuit, lucrează la o tipografie. Cu toate acestea, marea sa pasiune este magia, pe care o practică de mult timp. La Românii au talent a mai fost de două ori, cel mai sus ajungând până în semifinală.

Jurații l-au primit cu căldură, iar numărul lui cu „praf magic colorat” și umorul înnăscut i-a impresionat aproape pe toți. După cum se știe, Dragoș Bucur nu este deloc adeptul numărului de magie, iar ceea a făcut Andrei nu l-a dat pe spate. Prin urmare, a decis să-i dea un „nu”.  

„Eu nu sunt un mare fan al momentelor de magie. Mi-e greu să trec de senzația că sunt păcălit și atât. Prea te laudă colegii ăștia ai mei. Dar aștept să te văd cu un număr mai bun”, i-a spus juratul Românii au talent. 

24-03-2023
18:51

Raul, copilul care n-a fost impresionat de jurații de la Românii au talent

Raul a urcat pe scena de la Românii au talent alături de un grup de fete, însă a atras toate privirile. Micuții au executat un număr de dans fără cusur, însă ținuta și mustața falsă a băiețelului au atras toate privirile. Dragoș Bucur a afirmat chiar că „așa arăta Bobo când era mic”.

 

„Dansul a fost foarte frumos fetelor. Arătați superb toate. Dar ochii mei au fost ațintiți toată durata dansului în direcția lui Raul. A fost cireașa de pe tort”, i-a spus Mihai Bobonete. Juratul de la Românii au talent a fost fascinat de micuțul care, însă, a fost destul de zgârcit cu cuvintele.

Micuțul a refuzat să aibă un dialog elaborat cu vedetele din fața lui și nu s-a lăsat impresionat nici când Mihai Bobonete s-a apropiat de el pe scenă și l-a invitat să meargă în Las Fierbinți. Ba chiar a spus că pentru prestația de la Românii au talent ar prefera să fie plătit în mărci.

24-03-2023
18:41

Lexi, concurenta de la Românii au talent care a ridicat toată sala în picioare

Alexia are 12 ani și a venit la Românii au talent pentru a demonstra că are chemare. I-a reușit, căci a ridicat toată sala în picioare, iar Andra i-a cerut să mai cânte atunci când și-a dorit să se oprească. A primit patru de da și a ieșit de pe scenă cu lacrimi de fericire în ochi.

„Mi se pare foarte frumos momentul în care copilul se bazează în continuare pe părinți, dar își câștigă ușor-ușor independența. Eu cred că tu în momentul ăla ești”, i-a spus Dragoș Bucur. „Mi se pare mare lucru ca la clasa a șasea să ridici toată sala în picioare. Eu cred că ai chemare în direcția asta”, a fost părerea lui Andi Moisescu. 

Încă o seară plină de momente magice la Românii au talent 2023. Ediția de vineri, 24 martie, vine la pachet cu lacrimi de bucurie, momente amuzante și demonstrații de „așa da”. Ei sunt concurenții care primesc ropote de aplauze din partea publicului.

Romanii au talent, ediția de vineri, 24 martie 2023. Ce concurenți îi impresionează pe jurați

La Românii au talent 2023, concurenții continuă să uimească. În ediția cu numărul 10, difuzată de Pro TV vineri, 24 martie, începând cu ora 20:30, urcă pe scenă oameni care nu s-au lăsat bătuți și au muncit pentru visul lor.

ADVERTISEMENT

În fața concurenților „de zece”, publicul jurații rămân muți de uimire. Liniștea, însă, nu ține decât pe parcursul numărului, căci, la final, urmează ropote de aplauze și, de ce nu, chiar lacrimi de bucurie.

Ca întotdeauna, simpaticul cuplu de prezentatori- Smiley și Pavel Bartoș- asigură voia bună și îi încurajează pe toți în culise. Urmează apoi să-și intre în rol cei patru jurați de la Românii au talent 2023: Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, Andra și Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Oamenii simpli care i-au impresionat pe jurați

Încă o dată, oamenii simpli îi impresionează pe jurații de la Românii au talent. O femeie de 40 de ani care lucrează în optică, dar iubește muzica, își îndeplinește visul. Povestea sa de viață, este cutremurătoare.

Obișnuia sa cânte cu bărbatul iubit pe vapor, iar la ultima reprezentație, el i-a făcut o declarație tulburătoare: „Te rog, ai grijă de tine și vocea ta”. După trei zile, bărbatul a murit, acela fiind și momentul în care viața concurentei s-a schimbat total.

ADVERTISEMENT

 „De trei ani nu am putut să urc pe scenă. A venit momentul să revin”, a declarat Anda, care a venit la Românii au talent pentru a-și căuta vocea pierdută și să sărbătorească momentul în care și-a făcut curaj.

O altă trupă care face spectacol este E-AN-NA. Echipa a participat la Eurovision 2022 , unde au ajuns până în semifinală. Acum, își doresc să treacă la următorul nivel: „Ne place să ridicăm sala în picioare”.

ADVERTISEMENT

Tot în această seară, pe scenă mai urcă un concurent care a fost ghidat spre pasiunea sa de bunicul lui. Telespectatorii vor putea urmări numere spectaculoase de magie, teatru, dans, precum și povești de viață incredibile.

ADVERTISEMENT