Life

Românii au talent 2023, ediția din 27 ianuarie. Surprize mari pentru fani

Românii au talent 2023, ediția din 27 ianuarie. Telespectatorii care vor fi cu ochii pe Pro Tv în această seară vor avea parte de mari surprize.
27.01.2023 | 23:31
Romanii au talent 2023 editia din 27 ianuarie Surprize mari pentru fani
Românii au talent 2023, ediția din 27 ianuarie. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-01-2023
21:31

Nu a reușit să treacă mai departe, însă i-a amuzat pe jurați

Alexandru Pană are 46 de ani, este un fost jandarm și a stârnit hohote de râs la Românii au talent. A cântat o melodie cu versuri compuse de el, despre căsnicia cu fosta soție, iar jurații și spectatorii s-au amuzat teribil. 

“Eu pot să plec acum foarte bun sau penibil”, a spus concurentul înainte de a urca pe scenă. 

“Am fost căsătorit, sunt divorțat de un an de zile. (…) Eu doresc să mă recăsătoresc. Cu aceeași femeie nu.”, a spus Alexandru Pană.

Concurentul nu a trecut în etapa următoare, însă a reușit să-i facă pe cei patru jurați să râdă în hohote. 

“Aveți patru de X, ceea ce înseamnă că ne vedem la următorul divorț”, i-a spus Mihai Bobonete bărbatului.

27-01-2023
21:05

Carina Veghiu, al treilea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 13

În vârstă de 11 ani, Carina Veghiu este o cântăreață originară din satul Tătărani din Prahova. Muzica este hobby-ul ei, după cum le-a mărturisit juraților. Inițial, concurenta a început să cânte în română, iar apoi a trecut la engleză.

“Mai aveți treabă? Eu zic să închidem și să mergem, ce să mai…”, a spus Andi Moisescu după finalul momentului, rămas fără cuvinte.

“Pe mine interpretarea ta m-a dus la marea artistă Jennifer Hudson. E una dintre cele mai apreciate artiste. Ai puterea să te duci înspre vocea ei, la 11 ani.

Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa.”, a spus Andra.

“De când s-a terminat numărul tău, mă uit că sunt într-un nivel de stres mare. Adică pulsul nu vrea să scadă, cam asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție…

Și sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, i-a transmis Andi Moisescu tinerei concurente. 

Andi Moisescu a fost impresionat de timbrul vocal al Carinei, așa că a decis să apese butonul auriu. Astfel, Carina a devenit cel de-al treilea concurent care a primit Golden Buzz-ul în sezonul 13 Românii au talent, astfel că va ajunge direct în semifinală.

Citește aici mai multe despre Carina Veghiu, copila care a reușit să-i lase fără cuvinte pe jurații emisiunii de la Pro TV, în cea de-a doua ediție a sezonului 13.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
20:37

Albert Gugulan, cel mai bun pianist de la Românii au talent?

Albert Gugulan, în vârstă de 17 ani, a pregătit un număr de pian în cea de-a doua ediție a emisiunii Românii au talent. Jurații consideră că acesta ar putea fi chiar cel mai bun pianist de până acum.

Adolescentul a spus că ar vrea să cânte pe marile scene ale lumii. Talentul său i-a lăsat pe cei patru jurați fără cuvinte.

“Eu, după 13 sezoane la Românii au talent, mai am nevoie de vreo 13 stagiuni alături de Filarmonica din București, așa ca să încep să mă pregătesc, să încep să mă încălzesc, ușor, ușor, pentru ca probabil peste vreo 10-15 ani să pot să zic ceva despre ce ai făcut tu aici.

Cam ăsta e nivelul între ce ai cântat tu și ce pot să spun eu. Puțină muzică am apucat să ascult în ăștia 50 de ani, dar tu te-ai dus în altă parte, ești pe altă orbită.”, i-a spus Andi Moisescu adolescentului. 

“Eu cred că e cel mai tare pianist pe care l-am avut, din toate sezoanele. (…) Nu se poate așa ceva, cum să cânți așa la pian?”, a spus Smiley.

“De aici, în orice etapă vei merge, va fi foarte bine. (…) Îți doresc tot binele din lume și îmi doresc să te văd în fiecare etapă a acestui concurs.”, i-a spus Andra concurentului.

“E ceea ce încadrez eu în categoria fenomen.”, a spus Andi Moisescu despre concurentul care a trecut mai departe cu patru de DA.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
20:21

Tată și fiică, moment emoționant la Românii au talent

Alexandru și Daria Hîncu, tată și fiică, au venit la Românii au talent cu un număr emoționant de rap. Versurile au fost inspirate din viața reală și din momentele în care familia a trecut prin clipe mai grele.

Daria l-a auzit pe tatăl ei cântând și înregistrând piese atunci când era mai mică, moment în care și ea a vrut să facă același lucru. Alexandru cânta regulat înainte să aibă copii, însă după ce au apărut aceștia s-a dedicat familiei.

A avut două joburi la un moment dat, unul de paznic la cimitir, iar altul de distribuție de lapte și corn la școală.

La un moment dat, Alexandru a clacat și i-a apărut zona Zoster. Bărbatul mergea acasă doar pentru a mânca și se pregătea mereu de următorul job, așa că nu avea prea mult timp de petrecut cu familia.

A plecat în străinătate, iar Daria începea să întrebe de tatăl ei, pe măsură ce creștea. Acesta a decis să revină în țară și să fie lângă familia lui.

Cei doi au cântat împreună o piesă rap, care i-a emoționat cu adevărat pe jurați.

“Ei au reușit să transmită o emoție foarte puternică. La mine a ajuns direct emoția aia”, a spus Dragoș Bucur. Cei doi concurenți au trecut în etapa următoare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
19:59

Sofia Neacșu, copilul supradotat de la Românii au talent

Sofia Neacșu are 11 ani, este cântăreață de operă și a fost încurajată de părinți să vină la Românii au talent. Deși are o vârstă foarte fragedă, copila are un timbru vocal ieșit din comun.

Mihai Bobonete chiar a spus că este supradotată, iar felul în care a cântat l-a lăsat mască, exact așa cum s-a întâmplat cu ceilalți jurați, dar și cu cei aflați în public.

Actorul din Las Fierbinți o vede pe micuță câștigătoarea sezonului 13 Românii au talent.

“Eu te suspectez pe tine că ai fi supradotată. Eu cred că ești un copil care are ceva în plus față de ceilalți copii. Pentru că ceea ce am auzit și ceea ce am văzut este de domeniul irealului.

Nu văd asta în fiecare zi, nu am văzut-o nici chiar aici în sutele de numere pe care le-am văzut la Românii au talent, n-am văzut asta nici pe internet.

Ceea ce am văzut în seara asta e ceva aproape unic. Tu meriți să câștigi Românii au talent anul ăsta, de departe”, i-a spus Mihai Bobonete Sofiei.

“Ești de senzație și ești o senzație, în același timp. Ești ceva ce eu n-am mai întâlnit de când fac emisiunea Românii au talent, pe scena asta.”, i-a spus Andi Moisescu copilei.

Sofia Neacșu a primit patru de DA din partea celor aflați la masa juriului.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

27-01-2023
19:48

Campionii la taekwondo, număr care i-a surprins plăcut pe jurați

Un alt număr care i-a impresionat pe jurați este cel al Clubului Sportiv “Liga de Est” din Vaslui, compus din 10 membri cu vârste cuprinse între 15 și 50 de ani, toți fiind campioni europeni și mondiali la taekwondo.

Concurenții au făcut o demonstrație de forță pe scenă, grupul fiind coordonat de Mihai Hondru.

“Dacă îmi permiteți o glumă, nici nu puteau să vină campioni la bătaie din altă parte, decât de la Vaslui”, a glumit Mihai Bobonete.

“Cred că toată lumea se așteaptă la și mai mult de la voi, pentru că aveți ce să ne arătați.”, a spus Dragoș Bucur.

Grupul a trecut în etapa următoare a concursului cu patru de DA din partea membrilor juriului.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
19:35

Annette Dytrt și Yannick Bonheur, număr de patinaj artistic pe scenă

Annette Dytrt și Yannick Bonheur au venit la Românii au talent cu un număr de patinaj artistic, dar pe role.

În vârstă de 39, respectiv 40 de ani, cei doi sunt originari din Germania, lucrează ca acrobați și i-au lăsat fără cuvinte atât pe jurați, cât și pe cei din public.

“Mi s-a luat de 3-4 ori respirația. Acum la final mă rugam să se termine odată. Mi se pare că se poate întâmpla oricând orice”, a spus Andi Moisescu. Juratul a mai spus că a practicat patinajul-viteză în trecut, iar diferența dintre roți și lame, respectiv gheață și scenă este una foarte mare.

Emoționată, Andra și-a amintit de momentele în care se uita la patinaj artistic în copilărie, alături de mama ei. Cei doi concurenți au primit patru de DA, trecând astfel în etapa următoare a competiției. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
19:24

Adriana Demian, micuța care l-a impresionat pe Mihai Bobonete cu doina cântată

Maria Adriana Demian are 10 ani, provine din zona Maramureșului și i-a încântat pe jurați cu vocea ei specială. Este foarte pasionată de folclor și tradiții, după cum a precizat în prezentarea sa. 

“Am crescut cu cântecele! Mi se par că sunt foarte prețioase! Eu am venit la Românii au talent să arăt o parte din Maramureș”, a spus ea înainte de a urca pe scenă. 

După ce și-a finalizat numărul, micuța a cântat o doină, la cererea lui Mihai Bobonete. “Maria, nu știi în ce te bagi. Ești sigură că vrei să cânți o doină?”, a întrebat-o acesta, iar concurenta a cântat.

“Cred că este prima doină care mi-a mers la suflet! (…)Mai, mai că aș vrea să te mai pun să cânți una, să te mai prind cu ceva (…) Bravo, Maria, excelent!”, i-a spus Mihai Bobonete plăcut surprins, după ce Maria a cântat doina.

“Sper ca toată România să te iubească și să-ți păstrezi această iubire pentru folclor! Mă bucur foarte mut că te-am întâlnit așa, de la o vârstă atât de fragedă.”, i-a spus Andra cocurentei, care a trecut mai departe cu patru de DA. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)


 

27-01-2023
19:09

Rustam Yuldashev, show de acrobație cu cățelul său, Junior

Rustam Yuldashev a venit la Românii au talent alături de câinele său, Junior, iar cei doi au avut un număr de acrobație care i-a impresionat pe jurați. Aceștia le-au acordat celor doi patru de DA.

A venit la emisiune pentru a arăta că și în Ucraina câinii pot fi prietenoși, iar dacă ar câștiga, i-ar ajuta pe cei ale căror animale de companie au fost afectate de război.

“Am văzut oameni acrobați, dar câini acrobați nu am mai văzut!”, a spus Andra la finalul prestației concurentului.

De asemenea, Dragoș Bucur a ținut să-i spună lui Rustam că și el s-a ocupat cu dresajul de câini în trecut.

“Nu știu dacă mă cunoașteți, eu sunt unul dintre cei mai mari dresori antrenori de câini din Europa de Est”, a spus juratul, completat apoi de Andi Moisescu: “De care n-a auzit nimeni, asta trebuia să mai spui”.

“Este normal ca omul să știe cu cine vorbește, eu am foarte multă experiență în lucru cu câinii, este evident că ați adoptat o metodă foarte întâlnită, cea a recompensei. Vă sfătuiesc să aveți mare grijă pentru că această rasă în special e o rasă cu foarte mare personalitate, cum bănuiesc că știți, având 4 exemplare, dar este, după părerea mea, unic în zona noastră. Mai există un singur om care a făcut chestia asta, dar din păcate s-a lăsat. E vorba de mine. Felicitări!”, a mai spus Dragoș Bucur.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
18:56

Constantin Tătaru, număr de umor în ediția 2 Românii au talent

Constantin Tătaru (44 de ani) a venit la emisiunea de talente de la Pro TV a venit la Românii au talent cu un număr de umor în versuri și cu chitara.

Concurentul a locuit în Portugalia mulți ani, după care a decis să revină în orașul său natal, Sociteni, acolo unde lucrează ocazional. 

Prestația concurentului i-a amuzat pe jurați, care s-au distrat de minune. Acesta a primit trei de DA, singurul care nu a fost de acord cu prestația sa fiind Mihai Bobonete, care i-a dat NU.

După ce a întrebat publicul, Dragoș Bucur a ales și el să-i dea un DA lui Constantin Tătaru. 

“A fost cât de cât frumos, dar nu prea.”, a spus juratul după finalul numărului.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

27-01-2023
18:41

Darius Pintiliuc i-a impresionat pe jurați, la doar 9 ani. A avut un număr inedit de dans

La doar 9 ani, Darius Pintiliuc, cu numele de scenă “Divergent”, i-a impresionat pe jurați cu numărul său de dans. Andra și-a adus aminte de trupa Simplu după ce a văzut momentul concurentului originar din Iași. 

“Îmi amintești de trupa Simplu. Știi cine a fost trupa Simplu? Să cauți pe internet”, i-a transmis Andra tânărului concurent.

De asemenea, și Smiley l-a întrebat pe Darius dacă știe despre trupa Simplu.

Așa cum era de așteptat, concurentul a obținut patru de DA din partea juraților. Darius dansează încă de când era mic, atunci când părinții lui și-au dat seama că are talent. De atunci, băiatul se antrenează constant, dar a și participat la concursuri și a câștigat premii. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

Începe Românii au talent 2023, episodul 2 și se anunță o ediție cât se poate de magică din multe puncte de vedere.

Concurentul care îl va impresiona pe Andi Moisescu în ediția de vineri, 27 ianuarie de la Românii au talent 2023

În ediția de săptămâna trecută de la Românii au talent, doi concurenți au primit Golden Buzz, însă ce se va întâmpla în această seară?

ADVERTISEMENT

Cei patru jurați de la Românii au talent, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur, dar și Mihai Bobonete sunt pregătiți să se lase impresionați de noi concurenți.

Vor fi apăsate și Golden Buzz-uri și de asemenea, mulți concurenți vor reuși să treacă în etapa următoare. ”Totul va fi copleșitor de deosebit”, va spune Pavel Bartoș, semn că ne așteaptă o ediție destul de interesantă.

ADVERTISEMENT

Și la rândul lor, jurații vor ajunge în ipostaze neașteptate. Unul dintre concurenții de la Românii au talent din această seară îl va impresiona pe Andi Moisescu.

Este vorba despre un acrobat, care se folosește și de un cățeluș mic simpatic, dar și de un vârf de comedie, așa că cel mai probabil ne vom amuza copios în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot în ediția de vineri, 27 ianuarie de la Românii au talent, vom putea vedea o familie deosebită. Un tată și fiica sa vor avea un moment demn de admirație în fața publicului.

Ce ne așteaptă în ediția de vineri, 27 ianuarie de la Românii au talent 2023

Deși au avut o viață destul de grea, bărbatul a vrut să îi ofere fiicei sale șansa să strălucească. Va reuși acest lucru? Vom vedea în doar câteva ore, când tânăra va începe să cânte pe scena de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

 ”Să facem ceva împreună să rămână pe vecie” este mesajul celor doi, care pășesc plini de emoții pe scenă, iar reacția juraților o vom vedea în curând.

Ce mai putem vedea în ediția de vineri, 27 ianuarie de la Românii au talent? Nenumărați acrobați, arte marțiale, dar și soliști vocali.

De asemenea, vor fi și concurenți care cântă la pian, care fac teatru de păpuși, dar și dansatori care vor reuși să ridice în picioare întreaga sală. Se anunță momente incendiare, în doar câteva ore, la Pro Tv.

Amintim că în primul episod de la Românii au talent, primul Golden Buzz a mers către Rareș Prisacariu, un băiețel de doar 7 ani care i-a emoționat pe jurați, dar și pe spectatori. 

ADVERTISEMENT