Life

Românii au Talent 2023, episodul 1. Cine sunt primele Golden Buzz-uri din acest sezon. Video

Începe show-ul mult așteptat Românii au Talent 2023, sezonul 13. Cine a venit în fața juraților și ce surprize ne așteaptă? Aflăm în curând.
21.01.2023 | 00:02
Romanii au Talent 2023 episodul 1 Cine sunt primele Golden Buzzuri din acest sezon Video
Începe Românii au Talent, episodul 1, sezonul 13. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
20-01-2023
22:09

Doi dansatori din India au primit al doilea Golden Buzz de la Românii au talent

Doi dansatori de salsa din Mumbai, India au făcut furori la Românii au Talent.

”Suntem din India și am venit să ne reprezentăm salsa și să dansăm salsa rea. E o salsa bună, dar îi zice ”rea””, a spus concurentul, înainte de a începe dansul, alături de partenera sa.

Numărul celor doi a fost atât de emoționant și atât de alert încât Smiley și Pavel Bartoș au decis să le ofere Golden Buzz.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

20-01-2023
21:39

Dragu Eduard Sălăgean, moment emoționant la Românii au Talent

Dragu Eduard Sălăgean, în vârstă de 18 ani, a avut un moment extrem de emoționant la Românii au Talent. Tânărul suferă de autism și a reușit să se refugieze în muzică, încă de la o vârstă fragedă.

”De la trei ani am început să cânt pian, dar nu vorbeam când am început să cânt. Eu sunt autist”, a spus concurentul înainte de a-și începe momentul.

Ulterior, acesta a interpretat o melodie la pian, impresionându-i plăcut pe toți cei patru jurați.

”Se spune despre muzică că este modul cel mai direct prin care poți comunica. Nu știu dacă e o întâmplare sau nu, dar faptul că tu ai descoperit acest mod de a comunica, este un semn”, a spus Dragoș Bucur.

”Dincolo de problemele cu care te-ai confruntat atunci când erai copil, trebuie să îți spun că ai cântat foarte frumos în seara asta”, a adăugat Andi Moisescu.

Toți cei patru jurați au spus ”Da” pentru Dragu Eduard Sălăgean.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

20-01-2023
21:24

Andrei Gârjob i-a impresionat pe Dragoș Bucur

Andrei Gârjob, în vârstă de 34, a decis să îi impresioneze pe jurații de la Românii au Talent. Acesta este iluzionist și de asemenea, este și membru al clubului Magic Circle, un club al magicienilor din Londra.

”Cu mine s-a întâlnit la o petrecere a cuiva la coada de toaleta de bărbați. Așteptam la coadă și omu zice: ”Hai să-ți fac un truc”. A făcut un truc, m-a lăsat oricum mască, coada înainta și el zice ”Hai să-ți mai fac unul”, a spus Mihai Bobonete înainte de momentul concurentului.

Mai departe, Andrei Gârjob a efectuat mai multe trucuri impresionante cu cărți, iar Dragoș Bucur a fost cel mai surprins.

”El nu face magie, el face show. A învățat să stăpânească actoria și modul în care poate să manipuleze oamenii și în felul ăsta să îi accepte mult mai ușor trucurile. Să le lase să vină la ei, ceea ce e tare”, a spus Dragoș Bucur.

Andrei Gârjob a primit patru de ”Da” din partea juraților.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

20-01-2023
20:58

Tjasa Dobravec, o poveste despre ambiție la Românii au Talent

Tjasa Dobravec, în vârstă de 28 de ani, ascunde în spate o dramă incredibilă. Tânăra, din Slovenia, care este acrobat, a avut o copilărie extrem de dureroasă.

Aceasta a stat în scaun cu rotile, a fost nevoită să o ia de la zero, iar mișcarea a salvat-o.

”În copilărie am fost victima unui act de violență sexuală. Apoi am avut câteva accidente grave. Un timp am fost într-un scaun cu rotile și a trebuit să învăț din nou să vorbesc, să comunic, să merg. A trebuit să învăț din nou cum să trăiesc.

Apoi, sora mea încercat să se sinucidă. Mi-a fost foarte greu să trec prin asta, fiindcă avusese același trecut cu mine.

Cumva eu l-am depășit, iar ea nu, iar asta îmi frânge inima. Toate aceste lucru au dus la o depresie foarte severă, așa că am decis să caut ajutor. Se numea ”terapie prin mișcare”. Învățam cum să ne exprimăm emoțiile prin mișcări”, a dezvăluit concurenta de la Românii au Talent, înainte de numărul său.

”Imi place foarte mult de unde a pornit asta. Acum este terapie pentru sufletul nostru. Foarte frumos tot ce am văzut”, a spus Andra.

”Ideea acestui moment vine din nevoia asta a ta de eliberare prin dans și astfel de moment. E un moment deosebit. Felicitări”, a mai precizat Dragoș Bucur.

”De meserie sunt comediant. Pe mine stand-up-ul m-a ajutat. Făcând glume despre mine, așa mi-am depășit anumite frici. Am văzut și la tine acum. Este important să găsești calea spre a te vindeca singur în cea mai frumoasă formă”, a adăugat Mihai Bobonete.

Concurenta merge mai departe cu patru de ”Da” din partea juraților.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

20-01-2023
20:48

Daria Mușat a ridicat în picioare o sală întreagă la Românii au Talent

Daria Mușat a avut și ea un moment extrem de emoționant la Românii au Talent sezonul 13. Tânăra, în vârstă de doar 10 ani este din Glodeanu Sărat, județul Buzău și a interpretat o piesă din folclor.

Aceasta urmează cursuri de canto, iar dacă va câștiga premiul cel mare are în plan să își răsplătească părinții pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o până acum.

 

”Vreau să le arăt că munca mea o să dea roade în final și că o să ajung să cânt pe scene foarte mari.  (…). Dacă aș câștiga marele premiu mi-aș ajuta părinții pentru toată munca depusă pentr mine și pentru toate sacrificiile făcute”, a spus Daria Mușat, înainte de momentul său de pe scena Românii au Talent.

”Ai ridicat sala în picioare. Te felicit, ai cântat foarte bine, te-ai aruncat la o melodie foarte grea. La zece ani să cânți Lie, Ciocârlie mi se pare incredibil”, a spus Andra.

”Cred că e foarte talentată Daria. A atacat așa de bine doina încât am suspectat că este înregistrat. Ești foarte talentată. A fost foarte, foarte bine”, a adăugat Andi Moisescu.

Daria Mușat merge mai departe cu patru de ”Da”.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

20-01-2023
20:40

Teodor Ghiță l-a pus în dilemă pe Smiley

Teodor Ghiță, în vârstă de 38 de ani, de meserie actor, a venit pe scena de la Românii au Talent cu un număr special. Acesta i-a pus pe Smiley și pe Pavel Bartoș să își astupe urechile și să ghicească ce piesă mimează.

A fost vorba despre melodia ”De unde vii la ora asta”, iar cei patru jurați s-au amuzat copios pe tot parcursul momentului.

Pavel Bartoș nu a reușit să ghicească, însă Smiley a fost mai norocos.

”Este un acord deștept. A folosit la maxim tot ce se putea din momentul ăsta. A făcut ca momentul să se dubleze ca efect”, a spus Dragoș Bucur.

Concurentul merge mai departe cu patru de ”Da”.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

20-01-2023
20:19

Rareș Prisacariu a primit primul Golden Buzz de la Românii au talent

Rareș Prisacariu, în vârstă de doar 7 ani, a urcat pe scena de la Românii au Talent și a avut un moment cât se poate de emoționant.

El a reușit să primească primul Golden Buzz din sezonul 13 de la Românii au talent.

”Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat este Mihai Eminescu”, a spus acesta înainte de momentul său.

”Pe scenă cred că o să fie destinul meu. Juriul, care este atent la mine…”, a mai adăugat el.

Pe lângă faptul că este elev, acesta studiază și actoria, după cum le-a spus celor patru jurați.

Pe scena de la Românii au Talent, acesta a transmis un discurs în numele lui Vlad Țepeș. Mesajul său a stârnit lacrimi în public, dar și un val de aplauze.

Toți cei patru jurați s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe micuțul în vârstă de doar 7 ani.

”Este un monolog al naibi de actual și mă bucur că sunt copii care te-au văzut în seara asta și eu cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Mihai Bobonete.

”Nu ne-am depărtat prea mult de momentul ăla despre care vorbea el. Important este să luptăm în continuare și să încercăm să ne raportăm la aceleași valori despre care vorbește Vlad Țepeș. Mulțumesc pentru momentul ăsta”, a continuat Dragoș Bucur.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)


 

20-01-2023
20:06

Flavian Glonț a revenit la Românii au Talent

Flavian Glonț, în vârstă de 24 de ani, a revenit pe scena la Românii au Talent. Tânărul a mai participat la concurs în anul 2015, iar acum a revenit în forță.

El le-a oferit juraților un cub Rubik pe care să îl aranjeze, pe care l-a rezolvat în doar câteva secunde, fără a se uita măcar la el. Mai apoi, Flavian Glonț s-a legat la ochi și a reușit să rezolve un alt cub.

La un moment dat, acesta a stat suspendat, legat la ochi și a reușit să rezolve alte trei cuburi, cu o singură mână, fiecare.

”E despre capacitatea de a crea un spectacol real, folosind un cub Rubik. Ai reușit să creezi un moment impecabil, unde totul a fost la sutime de secundă”, a spus Andi Moisescu.

”Mi se pare incredibil. Eu cred că peste tot unde te-ai dus ne-ai făcut mândrii”, a adăugat Andra.

”Cred că poți să faci lucruri mult mai tari cu mintea asta. Asta e părerea mea”, a punctat Dragoș Bucur.

”Mergi mai departe cu patru de ”Da”, a completat Mihai Bobonete.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

20-01-2023
19:45

Concurentul care i-a ridicat în picioare pe jurații de la Românii au talent

Takashi Jonishi din Japonia, în vârstă de 36 de ani, a fost următorul concurent de la Românii au talent, iar momentul său a fost unul de-a dreptul incredibil.

”Sunt foarte încântat să îmi fac numărul pe scena asta. E o șansă pentru mine. Sunt foarte, foarte încântat. Numărul ăsta e unic. Am muncit mult ca să îl realizez”, a spus concurentul, înainte de a urca pe scenă.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Momentul a fost atât de interesant încât o parte parte dintre spectatori, dar și jurați, s-au ridicat în picioare pentru a aplauda.

”Mi se pare incredibil unde s-a ajuns în lumea spectacolului și cât de inspirați suntem noi oamenii și suntem pasionați să facem genul ăsta de momente. Ești incredibil”, a spus Andra.

”Mi se întâmplă foarte rar să invidiez pe cineva. Ești singurul responsabil pentru tot momentul ăsta?”, l-a întrebat Dragoș Bucur pe concurent, care a răspuns afirmativ.

”Este de departe unul dintre cele mai spectaculoase momente de la Românii au talent”, a completat Mihai Bobonete.

Takashi Jonishi a mers mai departe cu patru de ”Da” din partea juraților.

 

 

20-01-2023
19:36

Singurul ”blues man” din România a revenit la Românii au Talent

Singurul ”blues man” din țară a urcat și el pe scena de la Românii au Talent, din nou. Ștefan Popescu, care a mai participat la concursul de talente și în 2014, a fost șofer de tir, a lucrat la circ în Belgia, a fost salvamar, a construit autostrăzi, dar blues-ul i-a rămas mereu în inimă.

Bărbatul este din satul Noapteşa, județul Mehedinți, iar pentru el muzica blues reprezintă liniștea.

”Este o stare care îți dă liniște, seara când asculți blues. (…) În viață e și mai bine și mai rău, depinde cum ne-o facem noi”, a spus concurentul, înainte de a intra pe scenă.

Ștefan Popescu a reușit să obțină un val de aplauze din partea juraților, dar și din partea publicului.

”Ce timbru, ce mișcare”, a spus Andra după prestația concurentului.

”Mie mi se pare că aveți o energie debordantă. E ceva în neregulă”, a completat Mihai Bobonete.

Concurentul a mers mai departe cu patru de ”Da”, din partea juraților.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

20-01-2023
19:28

Adelina Mihaela Benga merge mai departe cu patru de ”Da”

Adelina Mihaela Benga a urcat pe scena de la Românii au Talent cu un simpatic număr de gimnastică, contorsionism, dar și dans.

Unele mișcări au fost mai mult decât senzaționale, iar jurații, dar și cei doi prezentatori tv au fost impresionați de ce au putut să vadă.

”La tine au trecut emoțiile, iar energia aia a ajuns la noi”, a spus Dragoș Bucur.

”Dansul tău, mișcările tale, par o joacă, dar eu nu aș putea să le fac niciodată”, a adăugat Andra.

”Am văzut niște mișcări impecabile”, a completat Andi Moisescu.

Întrebată dacă a participat la concursuri de către Mihai Bobonete, Adelina a dezvăluit că are deja o medalie.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

20-01-2023
19:08

Mai departe, pe scena de la Românii au talent a urcat trupa Black Widow, formată din 15 fete, din Italia, care a făcut senzație

”Mi s-a părut incredibil. Felicitări pentru idee și pentru că ați adus așa ceva pe scenă”, a spus Andra.

”Sincronizarea a părut perfectă și este tipul acela de spectacol, de moment, în care greșește unul s-a terminat tot”, a completat Dragoș Bucur.

Trupa Black Widow merge mai departe cu patru de ”Da”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

20-01-2023
18:56

Mardale Gabriel Marian i-a lăsat mască pe jurații de la Românii au talent

Mardale Gabriel Marian a fost următorul concurent. Micuțul în vârstă de doar 12 ani a intrat extrem de emoționat pe scenă, cu lacrimi în ochi. 

”Acesta era visul meu de la 5 ani, să ajung la Românii au talent. Iată că am ajuns aici. (…) Pasiunea mea este cântatul, cânt de doi ani”, a spus Gabriel Marian, în vârstă de doar 12 ani. 

”Există o metodă prin care poți să scapi de emoții, inclusiv la masa juriului și îți închipui că toată lumea este dezbrăcată”, i-a recomandat Dragoș Bucur concurentului.

”La mine să nu te uiți”, a spus Andra râzând. 

Mardale Gabriel Marian și-a început momentul interpretând piesa ”Titanic”, iar jurații au rămas surprinși încă din primele momente. 

”Sunt foarte mulți oameni talentați care sunt plini de ei. Când se nimerește să vezi și talent și bun simț și modestie și emoție în aceeași persoană e așa o bucurie pentru noi la masa juriului și eu cred că le ai pe toate astea”, a spus Dragoș Bucur.

Marian a plecat fericit de pe scena Românii au talent, cu patru de ”Da”. 

 

20-01-2023
18:45

Christian Stoinev a primit patru de ”Da” la Românii au talent

Christian Stoinev a făcut furori pe scena de la Românii au talent. Tânărul în vârstă de 30 de ani și-a demonstrat forța, folosind niște sticle de șampanie în primă fază.

Ulterior, pe scenă a apărut și câinele acestuia, care l-a ajutat în restul momentului. 

Prestația concurentului a fost aplaudat de întreaga sală, iar jurații au fost și ei impresionați.

”Părinții mei erau artiști. Sunt a cincea generație de artiști. Ramura mexicană a familiei mele este din circ. (…)

E un nume cunoscut în circ, iar din partea bulgară, tatăl meu a fost primul artist din întreaga familie”, a dezvăluit concurentul.

”Mi se pare că ești incredibil (…) Ai patru de ”Da” și te așteptăm în etapa următoare”, a spus Andra. 

20-01-2023
18:36

A început Românii au talent 2023 episodul 1

Primul concurent care a urcat pe scena Românii au talent 2023 a reușit să îi amuze atât pe jurați cât și pe cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș. 

Bărbatul i-a impresionat pe toți cei din sală cu o simplă găină de cauciuc, care ”fredona” o melodie cunoscută. ”Băi și dacă la final face un ou”, a spus Pavel Bartoș amuzat. 

”Eu nu știu ce să zic”, a completat Dragoș Bucur. ”Mi-e mi-a plăcut foarte mult”, a mai adăugat Andra. 

La final, Mihai Bobonete l-a informat pe concurent că a primit patru de ”Da” și că merge mai departe, pentru momentul său de doar 30 de secunde. 

 

Show-ul Românii au Talent revine la Pro Tv în această seară, de la ora 20.30. Se anunță un sezon magic, iar jurații, dar și prezentatorii sunt gata să fie impresionați.

Cine sunt jurații de la Românii au Talent 2023

La masa juraților de la Românii au Talent 2023 îi vom vedea din nou pe Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur, dar și pe Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Prezentatorii show-ului sunt aceeași pe care îi știm deja, faimosul Smiley, alături de bunul său prieten, Pavel Bartoș, care sunt pregătiți să facă față valului de concurenți.

În total, la dispoziția juraților, dar și a prezentatorilor show-ului sunt puse la dispoziție 10 butoane aurii. Două pentru fiecare jurat, dar și pentru cei doi prezentatori.

ADVERTISEMENT

Astfel, în momentul în care unul dintre ei dorește să trimită un concurent direct în semifinală, nu este nevoie decât să apese butonul auriu.

De cealaltă parte, sperăm ca butoanele roșii să nu fie aprinse prea des. Unul dintre concurenții care îi va impresiona pe jurați în această seară, în primul episod de la Românii au Talent, este Amara, un puști de doar 12 ani.

ADVERTISEMENT

Concurentul care va impresiona la Românii au Talent episodul 1

Acesta le va dezvălui juraților că visează să ajungă pe scena de la Românii au talent încă de la vârsta de 5 ani, iar Dragoș Bucur va fi cel mai emoționat dintre toți.

”Emoțiile te-au copleșit”, va spune acesta, dădu-i câteva sfaturi micuțului.

Tot în această seară, la Românii au Talent, episodul 1, vom putea vedea și singurul ”blues man” din țară. Este vorba despre o persoană veselă, care va reuși să transmite emoții atât în rândul juraților, cât și în rândul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea și piesa aleasă de acesta este una cu adevărat deosebită. Mihai Bobonete, dar și Andi Moisescu vor rămâne profund impresionați de ce vor vedea pe scenă.

”Se pare că sezonul ăsta am revelația”, va declara Mihai Bobonete.

De cealaltă parte, nici Smiley nu este mai prejos. Prezentatorul de la Românii au Talent va fi și el plăcut surprins de ce va vedea în această seară. ”La nivelul ăsta nu am mai văzut”, va spune artistul.

ADVERTISEMENT