Life

Românii au talent a început cu o surpriză uriașă! Ce s-a întâmplat cu platoul în plină pandemie

05.02.2021 | 21:22
Romanii au talent a inceput cu o surpriza uriasa Ce sa intamplat cu platoul in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Sezonul 11 „Românii au talent” a debutat cu o surpriză uriașă pentru telespectatori, care au văzut o nouă față a platoului de la Pro TV. Producătorii au găsit o soluție pentru ca show-ul să aibă public, chiar dacă sunt restricții din cauza Covid-19. 

Din cauza pandemiei, lumea s-a digitalizat, iar îndrăgitul show de talente nu face excepție. Spectatorii care aplaudă și empatizează cu fiecare concurent în parte nu au dispărut, însă acum sunt prezenți doar virtual.

ADVERTISEMENT

Finala sezonului trecut s-a desfășurat online, din moment ce România încă avea restricții mult mai dure decât cele din prezent, așa că finaliștii au fost nevoiți să-și pregătească momentul artistic de acasă.

Românii au talent a început cu o surpriză uriașă! Ce s-a întâmplat cu platoul în plină pandemie

„Românii au talent” a revenit la Pro TV cu noi schimbări și surprize pentru telepectatori. Mihai Petre a fost înlocuit cu actrița Alexandra Dinu, iar show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pandemia a impus restricții dure și pentru concurenții emisiunii, care nu vor mai fi susținuți de rude și prieteni din culise și nici de publicul energic din sală. De  asemenea, nu vor mai fi permise nici îmbrățișările, din cauza distanțării sociale.

Publicul a fost mutat în online, spre deosebire de alte show-uri, în care a fost eliminat în totalitate. Așadar, jurații au în spatele lor un ecran uriaș, acolo unde se află sutele de persoane care aplaudă fiecare moment.

ADVERTISEMENT
Românii au talent
Românii au talent, schimbări din cauza pandemiei. Publicul a fost mutat în online. Sursa foto: captură Pro TV

Toată echipa este obligată să poarte masca de protecție, în afară de jurați, cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș și concurenți, care trec printr-un triaj epidemiologic înainte de a-și susține momentul.

Susținătorii concurenților nu au mai fost lăsați în culise, ci filmați într-un studio separat, pentru a nu lua contact cu echipa de filmare și cu prezentatorii.

ADVERTISEMENT

Show-ul a început într-o notă pozitivă, cu patru de „Da” din partea juraților, într-o nouă formulă din acest sezon: Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT