Life

Emisiunea Românii au talent, în atenția CNA. Episodul Bobonete-Alexandru Pârgaru, criticat de psihologi

Momentul lui Alexandru Pârgaru de pe scena emisiunii „Românii au talent” și discuția cu Mihai Bobonete a intrat în vizorul CNA prin intermediul unei petiții.
16.02.2022 | 08:44
Emisiunea Romanii au talent in atentia CNA Episodul BoboneteAlexandru Pargaru criticat de psihologi
Momentul lui Alexandru Pârgaru și Mihai Bobonete de la Românii au talent, în atenția psihologilor. Ce au criticat aceștia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul show de la Pro TV și episodul Mihai Bobonete – Alexandru Pârgaru au fost aspru criticate de psihologi, care au înaintat o petiție în mediul virtual.

Numărul de „purificare” al tânărului concurent de 28 de ani a stârnit foarte multe reacții imediat după difuzarea pe sticlă, de aici și precizarea făcută de Codruța Ciurlea.

ADVERTISEMENT

Psihologul este susținut de o colegă de breaslă, Adriana Petrescu. Cele două au intentat o scrisoare către CNA, care urmează să ia o decizie în acest sens.

Momentul lui Alexandru Pârgaru și Mihai Bobonete de la Românii au talent, în atenția psihologilor. Ce au criticat aceștia

„Acesta este momentul pe care am considerat că trebuie să îl aduc în atenția CNA! Este anormal să îți construiești audiența pe nenorocirea altora! Asemenea momente nu ar trebui să fie prezentate la televizor!

ADVERTISEMENT

Știu din surse sigure despre faptul că astfel de persoane sunt sunate insistent de către producătorii Românii au talent pentru a se prezenta în emisiune.

Cât de negru poate să fie cineva la suflet să expună un om special, care iese din tipare, judecăților de valoare?! Cei de la Pro TV ar trebui să se raporteze cu respect în ceea ce privește relația cu astfel de oameni speciali…

ADVERTISEMENT

Nu îi chemi într-o emisiune care se vrea o promotoare a talentului, cel puțin așa ar fi trebuit, ca să faci mișto și să iei în derâdere alte ființe umane fără discernământ și aflate în imposibilitatea de a conștientiza faptul că prezența lor în acea emisiune are scopul de a-i pune în inferioritate și respectiv de a-i supune judecăților de valoare!

Producătorii emisiunilor de talente si-au pierdut înfățișarea de oameni și au devenit niste hiene…”, a scris psihologul Codruța Ciurlea pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Alexandru Pârgaru pe scena de la Românii au talent

„Mă alătur iniţiativei colegei mele Codruţa Ciurlea de a penaliza moral pe toţi cei care sunt responsabili pentru folosirea imaginii unui om pentru rating. Undeva trebuie să se oprească goana după bani şi să înceapă bunul simţ şi moralitatea”, a completat psihologul Adriana Stanciu Petrescu, notează paginademedia.ro.

Concurentul de la Românii au talent, un tânăr care în copilărie a fost diagnosticat cu o tumoră a sistemului osos, a venit pe scena emisiunii pentru a oferi „câteva lecții de divinitate”.

Alexandru Pârgaru a dorit să-i facă o „purificare” lui Mihai Bobonete, noul jurat de la Pro TV, care prin intermediul glumelor sale nu l-a lăsat să se desfășoare cum trebuie.

Din păcate, actorul din serialul „Las Fierbinți” nu l-a lăsat pe participant să ducă la bun sfârșit numărul, momentul fiind presărat cu discuţii filosofice şi spirituale și glume pe de altă parte.

„Aici nu fac glume, nu fac divertisment”, a spus tânărul în debutul momentului său, în timp ce publicul se amuza copios. Inclusiv Andra i-a rugat să facă liniște pentru a asculta ce se întâmplă.

Tânărul este o persoană cunoscută pe rețelele de socializare, dar și datorită emisiunilor la care a participat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT