Life

Românii au Talent, ediția din 17 martie. Concurenta care i-a ridicat în picioare pe jurați

Românii au Talent, ediția din 17 martie. Iată ce se întâmplă în emisiunea de la Pro TV în această seară și ce povești impresionante sunt.
17.03.2023 | 16:19
Romanii au Talent editia din 17 martie Concurenta care ia ridicat in picioare pe jurati
Românii au Talent, ediția din 17 martie. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT
17-03-2023
22:06

Golden Buzz la Românii au talent

Mihai Bobonete a dat al doilea Golden Buzz la Românii au talent, pentru o fată de 16 ani. Bianca Avram este concurenta care l-a impresionat.

„A fost deosebit e deja banal să spun”, a spus Dragoș Bucur.

17-03-2023
20:25

Concurenta care i-a ridicat în picioare pe jurați

Mihai Bobonete s-a ridicat în picioare la numărul Bettinei Bogdan din Ungaria. Aceasta a făcut un număr de acrobație foarte apreciat de jurat. Și Andra a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

„Am privit cu admirație momentul tău”, i-a spus Andra. Aceasta a mers mai departe cu patru de „Da”.

17-03-2023
19:37

Dragoș Bucur, propuneri pentru un concurent

Dragoș Bucur i-a făcut o propunere unui concurent de la Românii au talent. Horațiu și Larisa i-au impresionat pe jurați cu felul în care au dansat. Doar că Dragoș Bucur a văzut ceva mai mult în concurent și i-a spus că ar trebuie să ia în considerare actoria.

„Vreau să îți spun ceva ție, Horațiu. Poți să faci actorie! Sunt câteva momente, nu știu dacă tu le conștientizezi, pe care nu le poți face decât dacă ai talent. Tu le faci din instinct”, a spus Dragoș.

17-03-2023
18:50

Andra, emoții la Românii au talent

A început ediția din această seară de la Românii au talent, iar Andra a trecut prin emoții după ce un concurent i-a cerut telefonul mobil pentru a pune în scenă un adevărat spectacol. 

Până la urmă, telefonul vedetei a scăpat, după ce concurentul a lovit mai multe plicuri cu ciocanul, iar în cele zbrobite de el erau tabelete de ciocolată. Bobo a fost așa impresionat încât a căzut la propriu de pe scaun.

„Mai zboară un ciocan, zboară Bobo lângă mine”, a spus și Dragoș.

O nouă ediție a emisiunii Românii au talent are loc pe 17 martie, iar poveștile de viață prezentate în această seară sunt unele impresionante.

Românii au Talent, ediția din 17 martie. Ce se întâmplă la emisiune

Ediția din această seară aduce noi concurenți talentați pe care jurații deja consacrați trebuie să îi comenteze. Desigur, nu lipsesc energia bună și nici poveștile de viață impresionante.

ADVERTISEMENT

În ediția din această seară de la Românii au talent va fi apărea o concurentă care a renunțat la visul ei. A fost lovită de soartă și nevoită sa renunțe.

Aceasta a făcut parte din lotul național de baschet, dar a trebuit să renunțe după o accidentare urâtă. Concurenta de 39 de ani va încerca să îi impresioneze pe jurați. Acesta și-a descoperit o nouă pasiune după ce nu a mai putut juca baschet.

ADVERTISEMENT

După o lungă suferință provocată de faptul că nu a mai putut să joace baschet, aceasta a început să cânte. A reușit să treacă peste suferința pe care a simțit-o când și-a văzut colegele cum se bucurau de joc.

Povești impresionante la Românii au talent, în ediția de pe 17 martie

Tot la Românii au talent, în ediția din aceasă seară, urcă pe scenă un concurent care îi va impresiona pe jurați cu povestea sa de viață.

ADVERTISEMENT

A rămas orfan de mamă la doar nouă ani și apoi a ajuns într-un centru de plasament din Brăila. Nu a avut sprijin din partea celor care i-au dat viață este hotărât să îi impresioneze pe jurați.

Un alt tânăr de 23 de ani din Craiova, de profesie bijutier, vrea să obțină patru de „Da” la emisiunea Românii au talent. Acesta vrea să câștige nu numai la show-ul de la Pro TV, ci și în viață.

ADVERTISEMENT

„De la o academie de arte marțiale la un concurent care a terminat liceul de marină și a devenit expert în arta tatuajelor.

De la un instrumentist înscris de fiul lui pentru a demonstra cât este de talentat la o tânără care vrea să impresioneze și să-și schimbe viața”, mai transmite Pro TV despre ceea ce se va întâmpla la Românii au talent în această seară.

ADVERTISEMENT