Life

Românii au Talent, ediţia din 22 mai 2020. Cine câştigă premiul de originalitate

22.05.2020 | 16:56
Romanii au Talent editia din 22 mai 2020 Cine castiga premiul de originalitate
Românii au Talent își desemnează astăzi câștigătorul premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Pandemie sau nu, dacă e vineri, știm siguri că ne așteaptă o nouă ediție de senzație a emisiunii Românii au Talent. Cum semifinala live nu va mai putea avea loc, din motive lesne de înțeles, Pro TV le-a pregătit telespectatorilor o recapitulare a celor mai bune momente prezentate de-a lungul preselecțiilor sezonului cu numărul zece. Astfel, 22 dintre concurenții care au reușit să impresioneze juriul și să obțină „DA-urile” acestora se vor duela pentru premiul de originalitate, iar câștigătorul va fi decis în urma votului publicului.

Românii au Talent, ediție specială în locul semifinalei live. Astăzi aflăm câștigătorul premiului de originalitate

Au crezut în șansa lor, și-au găsit curajul de a urca pe scenă, au impresionat și au ridicat publicul în picioare. Acum a venit momentul să ducă spectacolul la un alt nivel. Scena este a lor, votul le aparține celor de acasă!”, au transmis reprezentanții postului din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, dacă vrei să îți susții favoritul, îl poți putea vota favoritul, atât prin SMS cât și online, pe  https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, alegând momentul care ți-a adus zâmbetul pe buze sau te-a făcut să tresari de emoție. Doar tu decizi cine merită să primească cei 10.000 de euro puși în joc pentru această ediție specială.

Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”, a dezvăluit Andi Moisescu într-una din edițiile acestui sezon și are foarte mare dreptate. Pentru cei care încearcă să obțină premiul de originalitate, înfrângerea nu-și va găsi, însă, locul. Cu toții au demonstrat că sunt învingători și merită să se afle în această etapă, după ce i-au cucerit deopotrivă pe membrii juriului și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

În finală vor concura doar cei care au primit Golden Buzz-uri

Cât despre marea finală, programată pe 29 mai, ne așteaptă o ediție inedită, dar la fel de spectaculoasă, pentru că vor intra în cursă doar cei mai buni dintre cei buni. Vorbim despre concurenții care au reușit să-i determine pe jurați și pe carismaticii prezentatori ai show-ului să apese mult râvnitele Golden Buzz-uri.

Va fi ceva inedit și în premieră, care nu exclude și imagini live”, au anunțat reprezentanții postului din Pache Protopopescu. Se păstrează ideea de colaj al celor mai bune momente, iar publicul va vota, urmând ca marele câștigător să fie anunțat 24 de ore mai târziu.

ADVERTISEMENT

Andra s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului

Deși evenimentele i s-au întrerupt de luni bune și nu mai câștigă niciun ban din muzică, Andra nu ezită să le sară în ajutor celor care se află în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus. Mai exact, artista a donat suma de 20.000 de euro Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și își plătește în continuare colegii de trupă, în ciuda situației dificile.

Am simțit nevoia să ajut, să mă implic. Știrile mă încarcau negativ, nu aveam stare, aș fi vrut să mă duc într-un spital în care aflam că nu exista personal suficient, dar nu avem cum să fac asta, evident. Nu sunt medic. Așa că am făcut ceea ce puteam, de la distanță.

ADVERTISEMENT

Am donat cu speranța că voi ajuta cadre medicale, dar și pacienți. Este o perioadă în care multa lume dă dovada de solidaritate și empatie și sper ca asta să ne ajute să depășim această perioadă grea”, a declarat Andra într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT