Life

Românii au talent, ediția din 3 februarie 2023. Poveștile incredibile îi lasă fascinați pe jurați

Românii au talent, ediția din 3 februarie 2023. Ce se întâmplă în celebra emisiune de la Pro TV în această seară. Vor fi multe povești impresionante și momente inedite.
03.02.2023 | 14:27
Romanii au talent editia din 3 februarie 2023 Povestile incredibile ii lasa fascinati pe jurati
Românii au talent, ediția din 3 februarie 2023 Foto Facebook
ADVERTISEMENT

În această seară are loc o nouă ediție a emisiunii Românii au talent, la Pro TV. Vor fi concurenți cu povești incredibile care vor urca pe scenă în această seară și îi vor lăsa pe jurați fără cuvinte.

Românii au talent, ediția din 3 februarie 2023

O artistă acrobată va urca pe scena de la Românii au talent și va reuși să îi uimească pe jurați prin numărul său și aceștia vor rămâne fără cuvinte și chiar fără aer.

ADVERTISEMENT

Andra a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestui număr și a spus că este unul dintre acele momente cu „concurenții buni, care te stârnesc la comentarii”.

Și Dragoș Bucur se va arăta uimit de ceea ce va vedea pe scena emisiunii Românii au talent și va spune că este cu adevărat fascinat.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist”.

Concurenta care îi surprinde pe jurați. Un nou Golden Buzz?

Surprinși vor fi jurații și de o concurentă de 51 de ani care vine dintr-o surpriză la emisiune pentru că nepoata sa a fost cea care a înscris-o la emisiune pentru că ea nu a avut curaj, dar până la urmă și-a luat inima în dinți și a decis să vină să arate ce poate face.

Concurenta este cu atât mai surprinzătoare cu cât 23 de ani a avut un job normal, de vânzătoare.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am avut curaj să mă înscriu”, va spune concurenta, emoționată.

Poveștile incredibile de viață, dar și numerele periculoase nu lipsesc din ediția din această seară a emisiunii Românii au talent.

De asemenea, urmează să vedem dacă va mai fi dat încă un Golden Buzz în cea de a patra ediție a celebrei emisiuni de la Pro TV, mai ales că în toate celelalte au fost date deja trei Golden Buzz-uri.

ADVERTISEMENT

Cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, le-au folosit deja, la fel și Andi Moisescu. 

În schimb Andra Măruță, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete așteaptă momentul special pe care vor să îl trimită direct în semifinale și să îi acorde un golden buzz.

ADVERTISEMENT