Life

Românii au Talent, ediția din 31 martie 2023. Ce se întâmplă în show-ul de la Pro TV. Update

O nouă ediție Românii au talent difuzată de Pro TV vineri, 31 martie 2023. Ce momente îi impresionează pe jurații show-ului?
01.04.2023 | 00:09
Romanii au Talent editia din 31 martie 2023 Ce se intampla in showul de la Pro TV Update
Ce se întâmplă la Românii au talent în ediția difuzată vineri, 31 martie 2023. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
31-03-2023
20:23

Cine este Amira Olosutean. La doar șase ani, a plecat de la Românii au talent cu un Golden Buzz de la Andi Moisescu: „Ești de aur!”

Amira Olosutean are șase ani și dansează de când se știe. Încă de la doi ani își urma tatăl, fost sportiv de performanță la sala în care le preda cursuri de dans altor copii. La Românii au talent a mai participat și cu un sezon în urmă.

Jurații au regretat-o că atunci nu i-au oferit aprecierea pe care ar fi meritat-o. Astfel, Andi Moisescu s-a revanșat cu un Golden Buzz: „Ne-am tot gândit că a fost o scăpare a noastră că n-am apreciat talentul ei încă de anul trecut. Iar acum când a revenit, era strigător la cer ca unul dintre noi să nu-i ofere acest buton auriu. Ne vom revedea în semifinale. Ești de aur!”, i-a spus Andi, iar declarațiile complete pot fi citite aici. 

31-03-2023
20:02

Bianca, concurenta de 16 ani care a vrut să transmită un mesaj la Românii au talent

Bianca are 16 ani, este din Ploiești și a mers la Românii au talent îmbrăcată într-un costum de robot, pe care l-a realizat împreună cu părinții săi. În cadrul show-ului de la Pro TV și-a dorit să transmită un mesaj. Nu-și dorește ca oamenii să se îndepărteze de natură complet și să devină mașinării.

Numărul său a inclus elemente de dans, dar a și cântat. Totuși, nu i-a ieșit atât de bine pe cât ar fi vrut, după cum au remarcat jurații, astfel că nu a trecut în etapa următoare de la Românii au talent. 

„Din păcate, a sunat nu tocmai plăcut urechii”, i-a spus Andi Moisescu. „Cred că dacă ai fi vrut să ne arăți că ai voce, ar trebui să te gândești doar la asta. Tu ai făcut din fiecare 50% și atunci nu ți-a ieșit nimic 100%”, a fost părerea lui Mihai Bobonete. 

31-03-2023
19:51

Tripletele care au creat confuzie la Românii au talent

Irene, Anais și Carina Ivan sunt din București, au 14 ani și sunt triplete. În culise, Smiley și Pavel Bartoș au crezut că nu văd bine și au fost și mai uimiți atunci când au aflat că pe toate le cheamă Maria. 

„Nu neapărat comunicăm telepatic. Dacă uneia i se face rău, celelalte simt. S-a întâmplat acum câteva săptămâni”, au povestit fetele, mărturisire care a servit drept subiect de glume pentru Pavel Bartoș și Mihai Bobonete, care și-au imaginat cum va arăta viitorul fetelor. 

Cât despre momentul artistic, adolescentele de la Românii au talent au dansat și s-au sincronizat la fel de bine cum își coordonează și emoțiile. Prin urmare, au trecut în etapa următoare.

31-03-2023
18:49

Păpușarul care l-a impresionat pe Mihai Bobonete

Andrei Cristea este de meserie păpușar, dar nu practică această artă de mult timp. Astfel, nu a fost suficient de pregătit încât să treacă în etapa următoare. Totuși, Mihai Bobonete și-a dorit să-l susțină pe tânărul originar din Bacău. 

„Cred că trebuie să încerci. Povestea ta, ai venit aici, vrei să răzbați pe o piață și cred că sunt, într-un fel sau altul, obligat să-ți dau da astăzi”, i-a spus Mihai Bobonete, iar declarațiile complete pot fi citite AICI.

31-03-2023
18:23

Ludmila, campioana Ucrainei la gimnastică ritmică a urcat pe scena Românii au talent

Ludmila este din Ucraina și a fost campioană la gimnastică ritmică, când avea doar 16 ani.  Însă drumul său nu a fost loc deloc unul ușor. L-a 25 de ani s-a accidentat grav și și-a rupt coloana, dar Mila nu a încetat niciodată să lupte.

Acrobațiile sale de la Românii au talent i-au dat pe spate pe jurați, mai ales că, în timpul prestației, călcâiele îi sângerau. „Ce elemente am văzut acum, n-am văzut niciodată. Cu o eleganță și o senzualitate ieșită din comun”, i-a spus Mihai Bobonete. „Ești un exemplu”, a completat și Andra.

 

31-03-2023
18:08

Mihai Bobonete a vrut să oprească un concurent de la Românii au talent

Marius Neagu are 24 de ani și de meserie este contabil, dar adevărata lui pasiune este magia. Nu este pentru prima dată la Românii au talent, dar de data aceasta a vrut să arate cât de mult a evoluat: „Iubesc să fiu printre oameni. Iubesc să fac magie”.

Nu a făcut doar trucuri cu cărți, dar a spus și o poveste plină de emoție chiar despre drumul pe care îl parcurge spre visul său. Momentul inedit l-a ajutat să câștige admirația juraților, chiar și pe al lui Dragoș Bucur- care nu este deloc adept al domeniului.

L-au felicitat cu toții și a trecut în etapa următoare, dar Mihai Bobonete a menționat, ulterior, că a vrut să-l întrerupă la un moment dat: „Atunci când faci lucrurile cu măsura potrivită, obții ce îți dorești. (…)Foarte multe emoții avea. Am vrut să-l opresc”.

31-03-2023
17:46

Mihnea Crăciunescu a stârnit discuții printre jurați

Mihnea Crăciunescu are 35 de ani, este din Pitești și a venit la Românii au talent cu o compoziție proprie: Balada combinatorului de câmpie. A făcut show total pe scenă și nu doar că a plecat cu patru de DA, dar a și stârnit discuții. Mai mult, Andra l-a asigurat că o să ajungă viral pe TikTok. 

„Cum ar fi să zic eu că ești praf? Praf ai fost. Nu ești bun de nimic. Du-te acasă. Mi-a plăcut, mai ales bucata aia cu: ‘hai că te ajut că te știu, dar nu mă suna noaptea că e prea târziu’. Eu aud des asta cu, ‘Bobiță, te știu, te ajută fratele tău’ și, de fapt…”, a spus Mihai Bobonete. 

„Ajută-mă și pe mine cu niște bilete. 18 persoane, ai înnebunit?”, a completat și Andra, ceea ce l-a făcut Bobo să spună că și el a fost în situația asta, dar a apelat la Smiley doar pentru a face poză cu niște vecini. 

Ediția de vineri, 31 martie 2023, a emisiunii Românii au talent, promite să-i aducă pe telespectatori „înapoi în viitor”. Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, concurenții care urcă pe scenă le amintesc juraților cât de repede trece timpul.

Românii au talent, 31 martie 2023. O nouă serie de concurenții i-au impresionat pe jurații show-ului de la Pro TV

„Viitorul a fost ieri”, acesta este motto-ul ediției de vineri, 31 martie 2023, a emisiunii Românii au talent. Episodul cu numărul 11 o să aducă în casele telespectatorilor Pro TV momente impresionante, ce merită văzute.

ADVERTISEMENT

Încurajați, ca întotdeauna, de Smiley și Pavel Bartoș, concurenții pășesc cu emoție în fața juraților. Cei patru, Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur sunt gata să analizeze cu ochiul lor critic și să dea – cu blândețe- verdictul.

Iar cel mai norocos dintre toți, îl va convinge pe Andi Moisescu să apese pe Golden Buzz. Primul buton auriu i l-a oferit, deja, Carinei Veghiu, în ediția Românii au talent difuzată pe data de 27 ianuarie 2023. 

ADVERTISEMENT

Povești spectaculoase la Românii au talent

Ca de fiecare dată, oameni cu povești de viață impresionante se vor perinda pe scenă. De pildă, un tânăr de 24 de ani din Bacău își dorește, mai presus de toate, să încerce. S-a mutat la București, iar acum este artist păpușar independent.

Premisa pe care el merge este că „fiecare păpușă are un secret”, dar pentru a-l descoperi, cel mai important este „să ai credința că trăiește”. Dacă s-a pregătit suficient și dacă va reuși să-i impresioneze pe jurați, rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la Românii au talent își încearcă norocul și un fost inginer. Bătrânul în vârstă de 86 de ani, îi amuză pe jurați cu o serie de poezii inspirate din meserii. Spune că, din punctul său de vedere, „viața a ajuns un păcat”, soția părăsindu-l pentru că petrecea prea mult timp la muncă.

Tot ediția de vineri, 31 martie 2021, a emisiunii Românii au talent, mai fac un pas pentru visul lor un magician care a renunțat la job-ul de analist financiar pentru a-și urma pasiunea, dar și o campioană națională la salsa ce vrea să ajungă medic veterinar, după cum anunță Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Ei, dar și mulți alții, le vor servi juraților show-ului drept modele. Unii vor reuși chiar să trezească în sufletul lor atât de multă emoție, încât vor ajunge să facă dezvăluiri despre trecut și propriile încercări.

ADVERTISEMENT