News

Românii au Talent Live pe Pro TV, vineri, 22 martie

22.03.2019 | 20:33
Romanii au Talent Live pe Pro TV vineri 22 martie

Fanii emisiunii „Românii au Talent” își pot vedea concurenții favoriți în ediția de vineri, 22 martie, Live Stream Online pe Pro TV, de la ora 20:30! În această ediție, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre sunt în căutare de noi și noi talente!

UPDATE 21:27 Cristian Fota și Raluca Burlacu i-au impresionat pe Florin Călinescu, Andi Moisescu și Andra, însă nu și pe Mihai Petre. ”Eu cred că sunteți o pereche extrem dezechilibrată, dar pe de altă parte inteligentă.”, a spus juratul, care până la urmă le-a dat și el ”da”.

UPDATE 20:45 Mihai Petre a râs copios la numărul de standup comedy al unui italian de 52 de ani, Fulvio Balboni. Evident că a trecut și în etapa următoare! ”Am niște pliante la intrare pentru domnul Mihai Petre, în caz că nu înțelege glumele!”, a spus la începutul momentului concurentul.

UPDATE 20:32

Alex Cristian Deac a fost primul concurent din această seară de vineri, 22 martie 2019, cu Iron Man! Juriul a fost uimit să îl vadă așa!

Emisiunea „Românii au Talent” poate fi urmărită Live Stream Online pe Pro TV, vineri, pe data de 22 martie

Scena emisiunii va deveni neîncăpătoare și în această ediție, când talentul va fi singura șansă pentru concurenți pentru a merge mai departe în celebra emisiune de la Pro TV! În această ediție, coregraful Mihai Petre este cucerit la prima întîlnire de o dansatoare cu forme apetisante!

Celebrul coregraf nu mai poate sta pe scaun la vederea artistei și se urcă pe scenă pentru a dansa cu ea. Mai mult, Mihai Petre o strânge bine în brațe pe frumoasa dansatoare, fără a se gândi ce mesaj transmite către soția care îl privește de acasă. În timpul dansului, are loc și un mic accident.

Romanii au talent vineri 22 martie
Show total la editia de vineri, 22 martie, la Romanii au talent

Mihai Petre nu mai rezistă și urcă și el pe scenă

”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor.

Andra este și ea martoră la scena respectivă și se teme deja pentru manichiura ei, atunci când stă în preajma lui Mihai Petre, așa că ia o decizie: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”. Smiley și Pavel Bartoș sunt impresionați de prestația unei concurente de doar 12 ani.

Ultima ediție a celebrei emisiuni „Românii au Talent” are loc vineri seara, de la ora 20:30, și poate fi urmărită Live Stream Online pe Pro TV!