Life

Românii au talent, schimbări radicale în sezonul 11. Ce modificări au făcut producătorii de la Pro TV

05.02.2021 | 09:35
Romanii au talent schimbari radicale in sezonul 11 Ce modificari au facut producatorii de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Românii au talent revine pe sticlă vineri, 5 februarie 2021, dar cu schimbări radicale. Producătorii de la Pro TV au adus modificări importante sezonului 11, care este filmat în condiții stricte de pandemie. 

Emisiunea de talent s-a adaptat condițiilor impuse forțat de virusul din China și s-a reinventat din toate punctele de vedere. Show-ul este filmat fără public în sală, iar concurenții sunt nevoiți să se prezinte singuri. Așadar, participanții nu vor mai fi susținuți de prieteni sau familie.

ADVERTISEMENT

Schimbările nu sunt puține la număr, însă sunt în avantajul concurenților și al întregii echipe de la „Românii au talent”, care trebuie să aibă foarte mare grijă să nu se infecteze cu noul tip de coronavirus. Acesta este motivul pentru care testarea pentru COVID-19 se va face des.

Românii au talent, schimbări impuse de pandemie. Ce modificări aduce sezonul 11

Producătorii show-ului „Românii au talent” au găsit cele mai bune soluții ca publicul să nu piardă spectacolul și emoția momentului de pe scenă. Așadar, farmecul și strălucirea nu vor dispărea, în ciuda faptului că schimbările sunt vizibile în acest sezon.

ADVERTISEMENT
  1. Filmările pentru preselecții au avut loc pe parcursul a 4 săptămâni, în luna octombrie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Reprezentanții postului de televiziune au testat întreaga echipă înainte de fiecare weekend de filmare.
  2. Toată lumea din echipa show-ului „Românii au talent” poartă măști de protecție, singurii exceptați de la această regulă fiind prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley, cât și cei 4 jurați: Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu și Florin Călinescu.
  3. Concurenții care ajung pe scena de la Pro TV nu poartă nici ei mască, însă sunt obligați să treacă printr-un triaj epidemiologic, la intrare. Se ține cont și de distanța față de jurați și prezentatori, grupurile mari intrând pe scenă fără a trece pe la moderatori.
  4. Susținătorii participanților de la Românii au talent nu mai au voie în culise, ci vor sta într-un studio separat, unde sunt doar filmați de echipa de la Pro TV.
  5. Nici publicul nu mai are acces în sală, așadar aplauzele nu se vor mai face auzite pe sticlă, la fel cum s-a întâmplat și în marea finală a sezonului anterior, care a avut loc de acasă.
  6. Fiecare jurat are propriul buton de golden buzz pentru a evita în felul acesta atingerea aceluiași obiect de cei 4.
  7. Vedetele de la masa juriului nu mai urcă pe scenă pentru a îmbrățișa sau felicita concurenții aleși pentru a merge în etapa următoare.

 „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți. 

ADVERTISEMENT

Fiecare își va trăi bucuria în spațiul lui, ceea ce va fi o mare provocare. Să nu uităm că «Românii au talent» este un show cu foarte multă interacțiune. Dar… emoția se va trăi altfel, la alt nivel”, au declarat reprezentanții emisiunii „Românii au talent”, potrivit click.ro.