Life

Când începe Românii au talent, sezonul 12. Pro TV a făcut anunțul mult așteptat

Când începe sezonul 12 “Românii au talent“. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură emisiunea de talente prezentată de Smiley și Pavel Bartoș, la Pro TV.
18.01.2022 | 13:02
Cand incepe Romanii au talent sezonul 12 Pro TV a facut anuntul mult asteptat
ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat când începe sezonul 12 al show-ului “Românii au talent“. Telespectatorii nu mai au mult de așteptat până la premiera noului sezon, difuzat la începutul lunii februarie.

Emisiunea de talente este una dintre cele mai așteptate de la Pro TV, din grila de primăvară. Anul acesta au aut loc noi schimbări la masa juriului.

ADVERTISEMENT

După ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juraților, doi dintre cei mai apreciați actori i-au înlocuit. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Când începe sezonul 12 Românii au talent

Sezonul 12 “Românii au talent” va avea premiera vineri, 4 februarie 2022, la Pro TV. Dragoș Bucur este entuziasmat de faptul că se află la masa juriului în acest sezon.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă!

E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo.”, a declarat prezentatorul de la “Visuri la cheie”, notează Pro TV.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru noul sezon au avut numeroase momente amuzante. Smiley și Pavel Bartoș rămân în continuare la cârma emisiunii.

Mihai Bobonete, aflat și el printre jurații emisiunii de talente, a fost surprins într-o ipostază inedită. Actorul de comedie s-a folosit de recuzita unui concurent care a evoluat la trapez și le-a arătat colegilor din platou că nu se teme de înălțime.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Dragoș Bucur a urcat pe scena de la “Românii au talent” și le-a arătat colegilor săi câteva mișcări de dans.

Mihai Bobonete, despre postura de jurat

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au declarat încântați de noua ipostază în care vor putea fi văzuți de telespectatori.

Actorul din “Las Fierbinți” a spus, acum câteva luni, că este emisiunea pe care o respectă cel mai mult și pe care o apreciază încă de la primul sezon.

“Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă.

Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat.”, spunea Bobonete pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT