Life

Românii au talent, sezonul 13. Începe show-ul Pro TV. Ce se întâmplă cu jurații

Românii au talent, un nou sezon. Emisiunea de talent revine pe micile ecrane cu momente speciale și inedite. Cine sunt jurații.
20.01.2023 | 09:30
Romanii au talent sezonul 13 Incepe showul Pro TV Ce se intampla cu juratii
Românii au talent, un nou sezon. Emisiunea de talent revine pe micile ecrane. Cine sunt jurații. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Show-ul moderat de Smiley și Pavel Bartoș le aduce telespectatorilor sezonul 13 care se anunță a fi unul magic, așa cum este numărul pe care îl reprezintă. Începe cea mai iubită emisiune de la Pro TV. Ce se întâmplă cu jurații.

Românii au talent, un nou sezon. Emisiunea de talent revine pe micile ecrane. Cine sunt jurații

Românii au talent, sezonul 13, are premiera vineri, 20 ianuarie 2023, de la ora 20:30. Juriul a rămas neschimbat de la sezonul anterior și este format în continuare din cântăreața Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Premiul pus în joc de producători se ridică la valoarea de 120.000 de euro, așadar competiția va fi una acerbă. Concurenții trebuie să demonstreze încă de la urcarea pe scenă că merită să treacă în următoarele etape.

Momentele din cadrul show-ului de la Pro TV, moderat de Smiley și Pavel Bartoș, se vor difuza pe postul de televiziune, dar și pe platforma de streaming voyo.ro.

ADVERTISEMENT

În prima ediție de la Românii au talent, sezonul 13, se află și un tânăr pianist originar din Bistrița. Eduard Dragu Sălăgean, elev în clasa a XII-a, la Liceul Tudor Jarda, a luat această decizie după ce sora sa, Alexia, a participat la Vocea României.

Românii au talent, sezonul 13. Ce declarații a făcut Andra

Românii au talent reușește să-i impresioneze în continuare pe cei 4 jurați, în ciuda faptului că emisiunea a ajuns la sezonul cu numărul 13. Competiția promite prestații duse la nivel de magie, majoritatea concurenților fiind foarte bine pregătiți.

ADVERTISEMENT

Soția prezentatorului Cătălin Măruță a mărturisit că a simțit nevoia să apese de foarte multe ori butonul de Golden Buzz, precizând că a fost lăsată fără cuvinte de mulți participanți. Dansul și muzica rămân pasiunile cele mai frecvente de pe scena show-ului.

„Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată.

ADVERTISEMENT

M-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi. Cumva, mi-am propus doar la numerele la care simt că, știu eu, cuvintele nu sunt suficiente sau aplauzele sau…

Deși au fost mai multe numere la care aș fi vrut să apăs, asta înseamnă că au fost foarte mulți concurenți foarte bine pregătiți care ne-au lăsat fără cuvinte”, a declarat Andra înainte de premiera de la Românii au talent, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT