News

Românii au varianta lor de Facebook. Rețeaua de socializare Jumppi strânge tot mai mulți utilizatori

01.10.2019 | 15:22
Romanii au varianta lor de Facebook Reteaua de socializare Jumppi strange tot mai multi utilizatori
ADVERTISEMENT

Știați că România are propriul ei Facebook? Rețeaua de socializare Jumppi capătă tot mai mult teren printre români. Aplicația dezvoltată la noi este o alternativă pentru rețelele online existente la ora actuală pe piață. Mai exact, cu Jumppi poți să socializezi mai mult și să întâlnești persoane în timp reale cu care să pornești la tot felul de activități ad-hoc.

Rețeaua de socializare Jumppi, aplicația viitorului?

Aplicația a fost gândită în special pentru elevii și studenții care vor să aibă parte de mai multe experiențe offline decât online, însă pornind evident de la organizarea în mediul virtual. Irina Leca, una din co-fondatoarele Jumppi susține că aplicația poate schimba complet dinamica socială nu doar la nivel național, ci la nivel global.

ADVERTISEMENT

După Snapchat, Instagram, Twitter sau Facebook, România se poate mândri cu propriul ei produs de acest gen. Pe Jumppi s-au înscris deja 1.600 de persoane, iar cei care au creat rețeaua speră ca acest număr să crească, notează incont.știrileprotv.ro. Pentru a-ți face cont pe Jumppi trebuie doar să accesezi pagina oficială, unde ți se va cere o adresă de mail valabilă. Poți descărca aplicația și din Apple Store.

rețeaua jumppi
Tinerii care au hobby-uri comune se pot întâlni prin intermediul acestei aplicații. Sursa foto: jumppi.com

„Jumppi este noul Tinder”

„Jumppi este noul Tinder pentru cei ce îşi caută prieteni sau vor să strângă o gaşcă cu care să se distreze! Tinerii se plâng tot mai des că nu pot lega prietenii pe Facebook sau Instagram, iar foarte mulţi nici măcar nu încep aici noi conversaţii pentru că sunt prea timizi şi se tem de o respingere”, a declarat co-fondatorul Andrei Stoiculescu pentru sursa amintită mai sus.

ADVERTISEMENT

„Utilizatorii Jumppi sunt persoane deschise, aflate pe platformă tocmai pentru că doresc să îşi facă noi cunoştinţe şi să participe la activităţi interesante. De aceea chiar şi cei mai timizi se simt confortabil aici, ştiind că şi ceilalţi useri au acelaşi scop ca şi ei”, a mai spus Stoiculescu.