Fotbal intern

Românii cred în naționala lui Mirel Rădoi! Sondajul de opinie cu cifre surprinzătoare

14.04.2020 | 18:08
Romanii cred in nationala lui Mirel Radoi Sondajul de opinie cu cifre surprinzatoare
ADVERTISEMENT

Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES) a realizat un sondaj de opinie pentru FRF, partener UEFA în proiectul EURO 2021. Conform sondajului, 85% dintre români cred în naționala lui Mirel Rădoi, iar 84% dintre respondenți consideră că România va trece de baraj.

Sondajul de opinie care arată încrederea românilor în naționala lui Mirel Rădoi

Institutul Român pentru Evaluare și Strategie a realizat un sondaj de opinie pe 1.160 de respondenți, cu vârstă mai mare de 18 ani, în perioada 26-30 martie, iar marja de eroare este de ± 2,95%.

ADVERTISEMENT

Astfel că, 85% dintre respondenți au încredere în selecționata lui Mirel Rădoi, iar 84% dintre aceștia cred cu tărie că România va trece cu bine peste barajul cu Islanda și Ungaria / Bulgaria.

Chiar dacă Guvernul României a introdus şi sportivii pe lista celor care pot primi ajutor de la stat dacă sunt trimişi în şomaj tehnic, 71% dintre respondenți doresc ca nivelul sprijinului să fie mai mare.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a tăiat salariile angajaților cu 20%

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile și, în același timp, a sistat încasările cluburilor și federațiilor sportive.

Pentru evitarea unor probleme financiare, Federația Română de Fotbal a decis reducerea salariilor tuturor angajaților cu 20%.

ADVERTISEMENT

Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru.

După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%.

ADVERTISEMENT

Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a transmis Răzvan Burleanu, președintele FRF.

ADVERTISEMENT