Cafeaua de la automat, OTRAVĂ cu un 1 leu! Vezi ce conţine!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/08/2015, 13:34
Cafeaua de la automat, OTRAVĂ cu un 1 leu! Vezi ce conţine!

Pentru mulţi dintre noi, cafeaua nu mai e ce a fost. Mereu pe fugă, grăbiţi, ne mulţumim cu comoditatea: bagi o bancnotă, şi gata cafeaua!

Cafeaua de la automat conţine mai multe chimicale decât cea din boabe de cafea măcinate. Organismul nu este pregătit să digere avalanşa de chimicale şi face eforturi în acest sens. În timp, afectează pe rând, ficatul, rinchii şi imunitatea.

INCREDIBIL! Un bărbat a crezut că a cumpărat DOI PUI DE C INE. A ÎNLEMNIT când animalele au ajuns la maturitate. Ce erau, de fapt 

Producătorii cafelei de la automate au fost obligaţi recent să afişeze ingredientele cafelei pe care o vând cu doar 1 leu.

FOTO! ACCIDENT TERIBIL! Ce a păţit o vedetă TV de la noi!

Aşa am aflat că populara cafea cu lapte (caffe latte) conţine apă, zahăr, pudră de lapte (lapte praf semidegresat 1,5%, zer praf, lactoză), cafea solubilă (3,3%) şi urme de soia. Aceleaşi substanţe se regăsesc şi espresso machiatto. În capuccino apar şi alte ingrediente, printre care un agent de îngroşare (carboximetilceluloză) din care se face hârtia!

GALERIE FOTO / Şi-a lăsat soţul politician dintr-un motiv surpriză: „Sînt bisexuală!”

Un espresso de la automat conţine 100 mg de cofeină, jumătate din aportul zilnic acceptabil pentru un adult, dar la automate se foloseşte cafea instant, care se resoarbe din organism de cinci ori mai greu. Cei care beau două cafele de la automat într-o zi depăşesc rapid maximumul de cofeină admis, iar în timp supradoza duce la formarea pietrelor la rinichi.

GALERIE FOTO. Ronaldo a comis-o grav! A încercat să „agaţe” o fată de 16 ani! Puştoaica a făcut totul PUBLIC 

De preferat ar fi să căutaţi maşinile care macină boabele pe loc sau să vă faceţi singuri cafeaua, la ibric, din boabe măcinate.

Amenzi usturătoare pentru locatari din această toamnă! Iată ce nu mai ai voie să faci!

Închide ×