Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Românii dau moda în Germania! Cât costă să te vopsești în cap ca Rațiu sau în culorile tricolorului înainte de România – Slovacia! Video

România - Slovacia se joacă în această seară, de la ora 19:00, în ultimul meci al grupei E de la EURO 2024, însă conaționalii noștri se pregătesc intens.
Romanii dau moda in Germania Cat costa sa te vopsesti in cap ca Ratiu sau in culorile tricolorului inainte de Romania  Slovacia Video
Românii dau moda în Germania! Cât costă să te vopsești în cap ca Rațiu sau în culorile tricolorului înainte de România - Slovacia!
ADVERTISEMENT

România și Slovacia se întâlnesc miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul din Frankfurt în ultimul meci al grupei E de la Campionatul European din Germania. Partida va putea fi urmărită pe Fanatik.ro.

Românii dau moda în Germania! Cât costă să te vopsești în cap ca Rațiu sau în culorile tricolorului înainte de România – Slovacia!

Dacă până acum am cucerit Germania și ne-am prezentat cu zecile de mii la meciurile de la EURO 2024, unde am fost cu toții îmbrăcați în galben, acum românii au trecut la alt nivel.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului dintre România și Slovacia, fanii naționalei lui Edward Iordănescu au șansa să se vopsească în cap în diferite culori, printre care albastru sau în culorile tricolorului.

Ultima modă în materie de vopsit părul printre români este culoarea albastru, exact cum s-a vopsit Andrei Rațiu pentru acest EURO. Mulți dintre fanii naționalei noastre l-au imitat pe Rațiu și se vor prezenta diseară albaștri în cap.

ADVERTISEMENT

Pentru cine nu știe, Andrei Rațiu s-a vopsit albastru în cap pentru că a vrut să arate precum personajul din desene animate, Sonic, cunoscut pentru viteza sa fabuloasă.

Corespondenții FANATIK aflați în Germania încă de la startul turneului au filmat modul în care suporterii români sunt vopsiți în culorile mai sus menționate. Un astfel de vopsit ajunge să coste 10 euro.

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu poate prinde un transfer fantastic!

Evoluțiile foarte bune ale lui Andrei Rațiu (26 de ani) de la echipa de club, dar, mai ales, de la echipa națională l-au adus în centrul atenției. Mai multe cluburi s-au interesat deja de serviciile fundașului dreapta.

Conform jurnaliștilor spanioli de la AS, englezii de la Brighton îl vor neapărat pe Andrei Rațiu pentru a-l înlocui pe Tariq Lamptey, care a devenit o deziluzie din cauza accidentărilor repetate.

ADVERTISEMENT

Rayo Vallecano a plătit doar 1.5 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale lui Rațiu când l-a transferat de la Villarreal. Astfel că n-ar fi un efort financiar prea mare pentru englezi pentru a-l transfera.

  • 1.400.000 de euro e cota de piață a lui Andrei Rațiu, potrivit Transfermarkt
  • 16 meciuri a jucat Andrei Rațiu pentru Rayo Vallecano în toate competițiile în sezonul trecut, reușind un gol

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

Românii se vopsesc în culorile tricolorului

ADVERTISEMENT
4.40 este cota BETANO pentru victorie România cu Slovacia