Sport

CSM București câștigă cu Rostov! Fanii români: “Suntem mândri de voi”

13.05.2018 | 17:28
CSM Bucuresti castiga cu Rostov Fanii romani Suntem mandri de voi
ADVERTISEMENT

CSM București obține medaliile de bronz în Liga Campionilor după ce a învins cu 31-30 pe Rostov Don. Cei aproximativ 1000 de fani români au cântat pe tot parcursul celor două meciuri fiind cei mai vocali din arena Papp Laszlo. 

UPDATE, ora 17:45. CSM București câștigă cu 31-30 meciul cu Rostov și este pentru al doilea an la rând când CSM câștigă medaliile de bronz.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:40. CSM București este la 3 minute de medaliile de bronz. Mekhdieva continuă să facă minuni în poarta lui Rostov, dar “tigroaicele” au 3 goluri avans.


UPDATE, ora 17:25. Scorul se strânge după 3 intervenții la rând ale portarului Mekhdieva. CSM mai are doar un gol avans.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:19. Relaxare în tabăra CSM-ului. Jucătoarele sunt bine-dispuse, relaxate, par a fi trecut de momentul Gyor.

 

UPDATE, ora 17:08. Partea secundă a început relaxat pentru CSM București. Românii fac cea mai mare gălăgie în sala Papp Laszlo. În timpul pauzei au avut loc mai multe activități dedicate fanilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:45. CSM are un avans liniștitor în final de repriză: 16-10. Fanii noștri sunt relaxați și încântați de evoluția “tigroaicelor”.

UPDATE, ora 16:25. CSM face show în start de meci, la fel și fanii români: 8-4 în prima parte. Fanii noștri sunt la înălțime.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:00. Au mai rămas 15 minute până la startul meciului. Organizatorii au pregătit un nou show spectaculos înainte de meci. În acest moment sectorul rezervat fanilor CSM este aproape plin, fiind aproximativ 800 în tribune.

UPDATE, ora 15:47. “Tigroaicele” au fost ovaționate la intrarea în sală. Între timp s-au adunat câteva sute de fani români cu o jumătate de oră înainte de meci. Suporterii au fost invitați la karaoke pe melodia celor de la O-Zone, “Dragostea din tei”


UPDATE, 13 mai, ora 15:21. A mai rămas o oră până la meci, iar în tribune sunt câteva zeci de fani. Deși nu sunt chiar atât de mulți, românii sunt cei mai vocali. Sunt puțini fani ai lui Rostov. Organizatorii animă atmosfera cu diverse jocuri.


UPDATE. 13 mai, ora 11:50. Fanii români prezenți la Final Four se relaxează în dimineața finalei mici pe la băile termale din Budapesta și pe la terasele din capitala Ungariei. De la ora 16:15, suporterii vor fi din nou la datorie în sala Papp Laszlo din Budapesta pentru finala mică împotriva lui Rostov.


UPDATE. Final. 26-20 pentru Gyor, care joacă finala Ligii. Cei peste 1.000 de fani români nu au fost de ajuns pentru calificare. CSM Bucureşti joacă duminică, de la ora 16:15, finala mică.


UPDATE, ora 17:40. Finalul de meci îi găsește liniștiți pe fanii noștri. Gyor are 4 goluri și atacul și echipa CSM pare resemnată.

UPDATE, ora 17:35. Fanii români au fost reduși la tăcere după forceingul unguroaicelor, care au reușit să meargă de la 16-16 la 20-16.

UPDATE, ora 17:22. Tensiunea crește odată ce ne apropiem de finalul de meci. Fanii CSM-ului simt momentul  bun și izbucnesc la golul egalării marcat de Kurtovic.

UPDATE, ora 16:55. La pauză, scorul este 12-10 pentru Gyor. Început ezitant pentru “tigroaice”, care merg la cabine cu regretul că nu au reușit să egaleze.

UPDATE, ora 16:30. Un adevărat vacarm în sală. Fanii lui Gyor și cei ai lui CSM București își încurajează echipa favorită fără oprire.

UPDATE, ora 16:05. Festivitate de deschidere impresionantă pe Laszlo Papp Arena. Fanii români își încurajează formația încontinuu.

UPDATE, ora 15:42. Jucătoarele lui CSM București sunt la încălzire, fiind ovaționate de aproximativ 500 de fani.

UPDATE, ora 15:12. A mai rămas o oră până la startul meciului: CSM București – Gyor. În sală sunt aproximativ 300 de fani români care fac o atmosferă senzațională. A început deja duelul galeriilor dintre Gyor și CSM. Ambele echiper creează un vacarm de nedescris.


UPDATE, ora 14:33. Aproximativ 200 de fani români s-au strâns la porțile arenei Papp Laszlo din Budapesta. Câțiva dintre ei s-au hidratat cu bere înainte să intre în sală. Fanii noștrii sunt înarmați cu vuvuzele, tobe și pancarte. Câteva zeci de forțe de ordine asigură paza în perimetrul în care s-au adunat fanii noștri. Unul dintre ei avea tricoul lui Marian Cozma, de la Veszprem. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE POZE


Fani români la Final Four. Românii caută bilete până în ultimele ore ale meciului. Comunică între ei foarte mult pe internet, s-au ajutat să mai găsească bilete. Au stabilit să se îmbrace fie în tricourile lui CSM, fie în tricouri albastre sau să aibă însemne cu România, astfel încât să fie ușor de recunoscut și să stea grupați. CLICK SUS PE GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINI

Românii iau cu asalt Budapesta: "Astăzi este Final Four, CSM bate pe Gyor!"
Fanii români care vin cu trenul la Budapesta pentru meci

Fanii români la Final Four se strâng în fața arenei

Fanii români la Final Four. În sală, există posibilitatea de relocare. Chiar dacă au bilete în altă parte, ei pot fi mutați împreună. La Budapesta vin fie cu trenul, fie cu mașinile personale, iar câțiva dintre ei și-au făcut fotografii din tren și din mașinile personale. Pe rețelele de socializare, fanii și-au finalizat repertoriul pentru meci, cântecul favorit fiind: “Astăzi este Final Four, CSM bate pe Gyor”. În plus, din arsenal nu vor lipsi tobele.

Românii iau cu asalt Budapesta Astăzi este Final Four, CSM bate pe Gyor! (1)
Fanii sunt pregătiți cu tobe pentru meciul împotriva lui Gyor

Fanii români la Final Four. Și-au dat întâlnire în fața sălii, în fața sectorului rezervat lor cu 2 ore înainte de startul meciului. Confruntarea dintre CSM București și Gyor poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO, de la ora 16:15.

 

ADVERTISEMENT