Simona Halep

Românii îşi vor putea cumpăra timbre cu Simona Halep! Când vor intra în circulaţie

25.07.2019 | 18:40
Romanii isi vor putea cumpara timbre cu Simona Halep Cand vor intra in circulatie

Românii îşi vor putea cumpăra timbre cu Simona Halep, câştigătoarea din 2019 a turneului Wimbledon. Victoria din Anglia i-a adus mai multe decoraţii, iar Romfilatelia a anunţat că va lansa o serie de coliţe cu timbre care vor celebra performanţa obţinută de jucătoarea de tenis de 27 de ani.

Românii îşi vor putea cumpăra timbre cu Simona Halep. Cum se numeşte emisiunea de mărci poştale

De vineri, 26 iulie, românii îşi vor putea cumpăra timbre cu Simona Halep, anunţul fiind făcut joi de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, prin Romfilatelia, companie aflată în portofoliul său. “Pe timbrul coliţei dantelate a emisiunii de mărci poştale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc”, a anunţat Romfilatelia.

Emisiunea de mărci poştale va purta numele “Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc” şi va putea fi achiziţionată din magazinele Romfilatelia din oraşele Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, dar şi de pe site-ul oficial al companiei.

Românii îşi vor putea cumpăra timbre cu Simona Halep
Românii îşi vor putea cumpăra timbre cu Simona Halep

Simona Halep ar putea să ajungă în “Tennis Hall of Fame”

După ce a câştigat turneul de la Wimbledon 2019, al doilea de Mare Şlem din carieră, Simona Halep a fost propusă pentru “Tennis Hall of Fame”. Tracy Austin, fostă dublă campioană la US Open, a susţinut că românca ar merita să primească această distincţie.

“Simona Halep și-a câștigat locul în Hall of Fame-ul tenisului. Are deja două turnee de Grand Slam, a fost pe locul 1 în clasamentul WTA. Chiar merită să primească această distincție după ce se va retrage din activitate”, a declarat Tracy Austin pentru Tennis Channel. În prezent, România are doi reprezentanţi în “Tennis Hall of Fame”. Ilie Năstase a primit disncţia în 1991, în timp ce Ion Ţiriac a primit un loc în 2013.