Sporturi

Românii n-au iertat-o nici acum pe Elise Mertens! Reacții violente după ultimul gest făcut la Dubai: ”Este o trișoare mediocră”

18.02.2019 | 18:53
Romanii nau iertato nici acum pe Elise Mertens Reactii violente dupa ultimul gest facut la Dubai Este o trisoare mediocra

Jucătoarea de tenis Elise Mertens a făcut un nou gest urât la turneul de la Dubai, iar fanii români au avut reacții violente la adresa acesteia. Sportiva din Belgia a cerut intervenția fizioterapeutului în setul decisiv al meciului din primul tur cu Lin Zhu, la fel cum a procedat și în finala cu Simona Halep de la Doha.

”Felicitări Zhu, mă simt mult mai bine acum! Minciunile acestui Pinocchio s-au văzut de data aceasta!”, a scris un fan pe pagina de Facebook a Elisei Mertens, iar un altul a comentat: ”Asta ai meritat când ai făcut ceea ce ai făcut… Dumnezeu nu doarme… Ți s-a înfundat… Acum toată România a ținut cu Zhu”.

Elise Mertens cu trofeul câștigat la Doha
Elise Mertens cu trofeul câștigat la Doha

Fanii români, reacții violente la adresa Elisei Mertens după gestul de la Dubai: ”O trișoare mediocră cu un caracter infect”

Reacțiile violente ale fanilor români la adresa Elisei Mertens după gestul făcut și în primul tur la Dubai au curs pe pagina de Facebook a jucătoarei din Belgia. ”Rușineeeeeeee! La Dubai se repetă faza de la Doha cu Simona, timeout medical cerut în decisiv când Zhu conduce cu 4-3, aceeași întrerupere de ritm. Nu este sportiv ce faci Pinocchio!!!! O adevărată sportivă nu recurge la șiretlicuri ca să câștige!!!!”, a scris un fan român, în timp ce un altul a postat un comentariu scurt: ”Jucătoare falsă”.

”Chinezoaica îi dă cu terenul în cap acestei trișoare mediocre cu un caracter infect și o imaginație limitată care apelează în mod repetat la același tertip murdar. Ei uite că nu se poate la infinit să câștigi tăvălindu-te prin arene”, este un alt comentariu, iar un fan a fost chiar mai dur: ”Ești o glumă! Ai încercat același truc cu timeout medical ca în meciul cu Simona Halep. Mulțumesc lui Dumnezeu că a câștigat Zhu! Sper că vei pierde fiecare meci”.

Elise Mertens a cerut intervenția medicului și în finala de la Doha cu Simona Halep, în momentul în care era condusă cu 6-3, 2-0. De acolo, belgianca a întors soarta meciului și a câștigat turneul.