Sport

Românii și olandezii au început show-ul în Munchen, înainte de România – Olanda din optimile EURO 2024! Fanii ambelor naționale, întâlnire surprinzătoare. Video

România și Olanda se întâlnesc în optimile de la EURO 2024, marți 2 iulie, de la ora 19:00. Fanii celor două echipe și-au făcut deja apariția pe străzile din Munchen.
Romanii si olandezii au inceput showul in Munchen inainte de Romania  Olanda din optimile EURO 2024 Fanii ambelor nationale intalnire surprinzatoare Video
Românii și olandezii au început show-ul în Munchen, înainte de România - Olanda din optimile EURO 2024!
ADVERTISEMENT

România – Olanda se joacă în această seară, de la ora 19:00, în optimile de finală de la EURO 2024. Suporterii ambelor naționale s-au strâns încă de la primele ore pe străzile din Munchen, orașul în care se dispută partida.

Românii și olandezii au început show-ul în Munchen, înainte de România – Olanda din optimile EURO 2024! Fanii ambelor naționale, întâlnire surprinzătoare. Video

Peste 30.000 de români sunt așteptați pe Allianz Arena pentru partida dintre România și Olanda. Aceștia și-au făcut însă încălzirea în această dimineață în piața Marienplatz. Olandezii au fost și ei prezenți la terase, însă, din fericire, n-au existat incidente.

ADVERTISEMENT

N-a lipsit nici deja celebra scandare: „România, ale! România, ale!”. Unii dintre fanii naționalei lui Edward Iordănescu au păstrat tradiția și și-au făcut apariția vopsiți în cap în culoarea albastră. Ca Andrei Rațiu!

„Batem Olanda! E un moment foarte bun pentru România. Niciodată nu ne-am simțit atât de mândri pe străzile din Germania. Întotdeauna eram văzuți ca cetățeni de mâna a doua. Acum suntem extrem de mândri că suntem români. E o stare de spirit pe care o transmitem românilor. Nu contează cine marchează. Și autogolul e bun. Ajungem în finală! Băieții să aibă curaj!”, a spus unul dintre fanii naționalei României.

ADVERTISEMENT

„1-0 batem Olanda. Băieții să lupte, să lupte, să lupte! Ne oprim la Berlin, în finală”, a spus un alt suporter al trupei pregătite de Edward Iordănescu.

„Luptăm! Luptăm! Luptăm și câștigăm!”, s-a mai auzit la unison pe străzile din Munchen din piepturile a sute de români. Și olandezii au făcut spectacolul lor, chiar dacă se aflau lângă mesele românilor. Apoi, în spiritul fair-play-ului care a fost cuvântul de bază în Germania, cele două galerii ad-hoc s-au aplaudat reciproc.

ADVERTISEMENT

„Batem cu 2-0 Olanda. Dă Drăgușin ambele goluri. Până în finală mergem. Hai, România”, a mai transmis un grup de suporteri români.

În altă ordine de idei, la ora 12:00, Marienplatz deja era o piață galbenă, plină cu mii de fani români, deși au existat și câțiva „intruși” îmbrăcați în portocaliu.

ADVERTISEMENT

Loredana și Moga le cântă românilor din Fan Zone-ul Olympia Park!

De la ora 13:00, Fan Zone-u românilor din Olympia Park vor fi mai multe momente destinate suporterilor români, unde aceștia vor putea câștiga premii și autografe.

Vor cânta Loredana Groza, Marius Moga și Guess Who. Cel mai probabil, se va auzi din nou melodia devenită deja celebră „Made in Romania!”. Dar și piesa „Tot mai sus”, de pe coloana sonoră a filmului „În inima Naționalei”.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

Fanii României, SHOW TOTAL înaintea meciului cu Olanda: "LA BERLIN, MERGEM LA BERLIN"

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși