News

Românii terorizează cu manele insula Thassos: ”După ce au terfelit litoralul romanesc au venit să-l strice și pe al grecilor”

Turiștii români sunt acuzați de o conațională că terorizează insula Thassos cu manele și că sunt pe punctul să distrugă plăcerea celor care caută momente de relaxare pe litoralul grecesc.
25.06.2022 | 20:21
Romanii terorizeaza cu manele insula Thassos Dupa ce au terfelit litoralul romanesc au venit sal strice si pe al grecilor
Insula Thassos, distrusă de turiștii români care ascultă manele la maximum / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Românii par să se înghesuiască pe insula Thassos din Grecia în vacanțe. Doar că, susține una dintre turiste, reușesc, de prea multe ori, să deranjeze pe ceilalți oameni de pe plajele grecești idilice cu modul lor de manifestare și cu felul în care înțeleg să se relaxeze în public.

Turiștii români, acuzați că distrug litoralul din Thassos

Pe una dintre multele pagini de Facebook în care se discută despre vacanțele din Grecia, Forum Thassos, una dintre turiste i-a înfierat pe românii care se manifestă nepotrivit pe plajele din insula grecească. Mai mult chiar, fără să se ferească de cuvinte tari, susține că, încet-încet, distrug litoralul din Grecia.

ADVERTISEMENT

”Probabil că îmi voi lua hate, dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thasos, mai la sud așa… și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindris și ochelarii ei de soare pe plajă.

Cum e cu hăhăială aia de autobază, mămicilor adepte ale parentingului modern care își lasă copii să țipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătura de acasă fără să se gândească că deranjează jumătate de plajă și tuturor românilor care după ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor”, a notat, pe respectiva pagină de Facebook, revoltată, o turistă din București.

ADVERTISEMENT

Manelele sunt ascultate la maximum: ”Eu nu vin să va deranjez cu hard-rock-ul ascultat de mine în căști”

Turista care a reclamat comportamentul altor români de pe una dintre plajele din Thassos a avut un mesaj cât se poate de explicit pentru cei care ascultă manelele la maximum, pe plajă, la boxele portabile cu care au ajuns în Grecia.

”Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea, dar dacă eu nu vin să va deranjez cu hard-rock-ul ascultat de mine în căști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă?? Dacă copilul meu înțelege când îi spun că mai târziu va primi telefonul, acum să se bucure de soare și apă, ai voștri de ce trebuie să urle și să vorbească urât??

ADVERTISEMENT

În concediu suntem toți, și toți am venit aici să ne relaxăm și să ne încărcăm bateriile, dar dacă am venit aici și nu am rămas la Eforie înseamnă că nu căutăm atmosfera de acolo. Prin urmare, vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seara, după ora 23, să ascultați manele în surdină, dimineața pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda…”,a mai spus femeia, exasperată de comportamentul românilor de pe plajele din Thassos.

Mai mult decât atât, ea a făcut exasperată și un apel către grupul de români acuzat de comportament indezirabil să încerce ca, măcar la restaurante, să se comporte civilizat. ”La terase, măcar dacă tot vreți să mâncați doar acolo unde e scris in română și au și ciorbă de burtă, nu-i deranjați pe ceilalți care optează pentru alte taverne.

ADVERTISEMENT

În speranța că va ajunge la voi mesajul meu, vă mulțumesc anticipat și îmi doresc să nu ne mai întâlnim pe nici o plajă că prea le-ați stricat pe toate”, a mai notat pe pagina Forum Thassos femeia, disperată de comportamentul conaționalilor săi români.

Thassos, destinație favorită a românilor. Și Nuțu Cămătaru a ajuns acolo

Thassos este cea mai apropiată și mai accesibilă insulă grecească pentru românii care sunt în căutarea unei vacanțe petrecute la malul mării. Cunoscută pentru apele limpezi și plajele perfecte, insula Thassos a fost locul în care, printre alții, s-a relaxat și Nuțu Cămătaru și amicii săi pentru câteva zile.

De altfel, Grecia pare să fie destinația de vacanță favorită a românilor în acest an, urmată de Turcia și de Bulgaria. Operatorii de turism susțin că motivele pentru care Grecia este atât de căutată de români sunt legate de prețurile acceptabile și de faptul că pot ajunge acolo cu mașina.

ADVERTISEMENT
Tags: