Life

Ce a făcut Romaniţa Iovan la lansarea cărţii lui Irinel Columbeanu: “M-a surprins”

Romanița Iovan a făcut un gest surprinzător la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Afaceristul a lansat prima sa carte miercuri, 15 decembrie, în cadrul unui eveniment.
17.12.2021 | 08:26
Ce a facut Romanita Iovan la lansarea cartii lui Irinel Columbeanu Ma surprins
Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu l-a surprins pe afacerist. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a fost prezentă la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu și a făcut un gest care l-a surprins pe afacerist.

Fostul milionar a lansat prima carte din trilogia unde a oferit detalii despre parcursul său financiar. Cartea cuprinde și relatări despre relațiile sentimentale pe care le-a avut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Cartea „Ipocrația” a fost lansată miercuri, 15 decembrie, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenți cei dragi, dar și câteva dintre fostele sale iubite, printre care și Romanița Iovan.

Ce gest a făcut Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

În cartea publicată de Irinel Columbeanu apar și detalii despre femeile cu care a avut relații. Romanița Iovan și prințesa Brianna Caradja, împreună cu fiul ei, și-au făcut apariția la eveniment.

ADVERTISEMENT

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au avut o relație de 10 ani. Afacerista a vrut un autograf personalizat de la fostul ei partener și s-a așezat lângă el pentru a-l felicita.

La un moment dat, Romanița Iovan i-a înmânat un pix omului de afaceri. Irinel Columbeanu a fost surprins atunci când fosta și-a dat seama de semnificația pixului respectiv.

ADVERTISEMENT

Ceea ce l-a uimit pe fostul Monicăi Gabor a fost pixul cu care i-a dat autograf afaceristei. Nu este doar un simplu instrument de scris, ci un pix pe care Irinel Columbeanu i l-a oferit Romaniței Iovan cu mult timp în urmă.

„Atunci când i-am dat autograf, m-a surprins că a păstrat un pix pe care i l-am făcut cadou acum 30 de ani. Nu mai țineam minte. Chiar a vrut să semnez cu el.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și-a lansat cartea miercuri, 15 decembrie, iar la eveniment au fost prezente foarte multe persoane. Afaceristul recunoaște că nu se aștepta să aibă rezultate atât de bune într-un timp atât de scurt.

Fostul milionar chiar are deja programate câteva sute de exemplare pe care să le semneze.

„Nu mă așteptam să fie atât de mulți care să fie interesați de carte. Vânzările sunt cu mult peste așteptările mele și ale editurii.

Am programate câteva sute de exemplare să le dau autografe personale. Totul e interesant, nou.

Observ că e ‘gustată’ de public, dacă pot să zic așa. Mi-a plăcut să scriu. M-au sunat câțiva dintre apropiații mei și mi-au transmis gânduri bune”, a adăugat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.

Anna Lesko nu i-a dat niciun semn afaceristului

Anna Lesko, cu care afaceristul a avut o relație cu mult timp în urmă, nu a avut nicio reacție legată de cartea sa. Irinel Columbeanu a dezvăluit că artista nu i-a dat niciun semn.

În schimb, Monica Gabor și fiica lor, Irina Columbeanu, i-au transmis numai gânduri bune omului de afaceri.

„Anna Lesko nu a dat niciun semn. Nu mi-a zis nimic. Nu știu dacă a citit cartea sau ce părere are.

Monica și Irina mi-au transmis dragostea și aprecierea lor înainte. Sigur îmi vor mai spune ceva și acum, după ce am lansat cartea.”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT