Life

Romanița Iovan, lucruri neștiute despre relația ei cu Iulian Gogan. Ce relație are fiul ei, Albert, cu avocatul

Romanița Iovan și iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, au vorbit deschis despre relația pe care o au de mai bine de 14 ani. Vedeta a spus că fiul ei are o relație nemaipomenită cu tatăl vitreg.
22.12.2021 | 16:53
Romanita Iovan lucruri nestiute despre relatia ei cu Iulian Gogan Ce relatie are fiul ei Albert cu avocatul
Romanița Iovan, fericită altături de iubitul ei. Foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan și Iulian au apărut pentru prima oară împreună la televizor, vorbind despre povestea de iubire care îi leagă.

Creatoarea de modă a spus că a găsit în Iulian echilibrul de care avea nevoie. Avocatul care a lucrat ani buni în televiziune nu și-a dorit să apară până acum pe sticlă, însă a făcut un compromis de dragul partenerei sale.

ADVERTISEMENT

Deși ea este mai mare decât el cu 11 ani, acest lucru nu a fost o piedică în calea relației lor. Cei doi au spus că nu a fost nimic planificat între ei și că povestea pe care o trăiesc a venit de la sine.

Romanița Iovan, interviu alături de partenerul ei, Iulian Gogan: „Mi-a plăcut echilibrul și calmul lui”

Romanița l-a cunoscut pe Iulian întâmplător, aceasta având nevoie de un avocat pentru că se judeca cu o anumită publicație pentru anumite informații apărute despre ea în spațiul public.

ADVERTISEMENT

De la ajutorul pe care i l-a oferit Iulian în calitate de avocat până la a fi 14 ani împreună a fost doar o chestiune de timp. Timpul a jucat, așadar, în favoarea iubirii pe care și-o poartă.

„Am zis și acum 14 ani. Iulian e unul din cei mai buni avocați pe care îi are țara asta. Este omul care mă sfătuiește din punct de vedere juridic. 

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut echilibrul și calmul lui. Are un calm… Eu din fire sunt foarte agitată și impulsivă. Nu dau nimănui pumni, dar oarecum, verbal. Se vede pe mimica mea că am ceva de comunicat și sufăr într-un fel. Sunt explozivă și la bucurie și la suferință. Omul, la prima întâlnire, mi-a spus care sunt așteptările și ce se poate întâmpla”, a declarat Romanița Iovan într-un interviu acordat lui Alex Dobreanu de la Teo Show.

Iulian a spus că în momentul în care s-a cuplat cu Romanița nu era la curent cu mondenitățile. Auzise de câteva ori în spațiul public, dar nu știa cum arăta Romanița Iovan.

ADVERTISEMENT
Romanița Iovan și Iulian Gogan, împreună de 14 ani. Captură Teo Show

„A fost lângă Albert ca un prieten”

„Chiar nu o cunoșteam. Nu reușisem să îi rețin figura încât s-o recunosc”, a spus avocatul.

Cuplul a vorbit, printre altele, despre cum vor petrece Crăciunul anul acesta. Cei doi se vor afla alături de mama lui Iulian, cea care pregătește toate bucatele specifice sărbătorilor. Romanița și Iulian au în sarcină doar prepararea cozonacilor.

Unul dintre subiectele sensibile, despre care Romanița a vorbit fără nicio ezitare, este relația pe care Albert o are cu Iulian.

După moartea lui Adrian Iovan, băiatul Romaniței a avut nevoie de o figură paternă, iar în Iulian fiul creatoarei de modă a găsit un prieten adevărat. Relația dintre Albert și tatăl său vitreg este una foarte bună.

„A fost lângă Albert ca un prieten. E un model masculin, iar Albert are nevoie de un model masculin în viața lui. Iulian e prezent zi de zi”, a încheiat Romanița.

 

 

ADVERTISEMENT