Life

Romanița Iovan și-a eliminat rivala din casa fostului soț. Adevărul despre lupta pentru avere

16.06.2020 | 16:39
Romanita Iovan sia eliminat rivala din casa fostului sot Adevarul despre lupta pentru avere
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a adus lămuriri publicului despre averea moștenită de fiul ei, Albert, de la răposatul lui tată, Adrian Iovan.

Pilotul a pierit în accidentul aviatic din Apuseni, unde și-a mai pierdut viața și studenta Aura Ion.

ADVERTISEMENT

După 6 ani dintre care 2 i-a pierdut prin sălile de judecată, Romanița Iovan a declarat că vila în care Adrian Iovan a locuit îi aparține în totalitate, în momentul de față, fiului lor, Albert.

Romanița Iovan a câștigat: Mihaela Steriu a vândut totul

După lungi vizite la tribunal, scandaluri și discuții, fosta iubită a renunțat la partea ei de casă în favoarea lui Albert, fiul lui Adrian Iovan.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în urma unei tranzacții de vânzare-cumpărare.

În 2016, la doi ani de la moartea pilotului, judecătorii au hotărât ca vila din Otopeni și terenul aferent să fie împărțit între moștenitorii lui Adrian Iovan, respectiv Albert, și iubita decedatului, anume medicul Mihaela Steriu.

Adrian Iovan, împreună cu Mihaela Steriu

Astfel, parterul i-a fost atribuit lui Albert, iar etajul fostei iubite.

Iată că 4 ani mai târziu de la proces, Romanița Iovan declară că, în prezent, vila îi aparține în totalitate lui Albert, semn că fosta iubită a pilotului a renunțat la partea sa din casă.

ADVERTISEMENT

„ Da, deci casa e a lui, în totalitate. Mă bucur pentru el. Nu e neapărat de primit aici, că a fost o tranzacție până la urmă. Subiectul ăsta este confidențial. Este evident că acolo sunt multe dintre amintirile lui. (…) Părerea mea este că o mamă curajoasă are un copil curajos sau invers”, a spus Romanița Iovan la „Antena Stars”.

Accidentul aviatic din Apuseni

Adrian Iovan și-a pierdut viața, pe 20 ianuarie 2014, după ce a pierdut controlul avionului pe care îl pilota și a aterizat forțat într-o zonă împădurită din Munții Apuseni, lângă satul Horea din comuna Petreasa. În accidentul aviatic din Apuseni a decedat și Aurelia Ion, studentă la medicină.

ADVERTISEMENT

Avionul a fost pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot. Aceștia transportau în acel moment o echipă de medici de la București la Oradea.

În acest accident au murit comandantul și studenta la medicină Aurelia Ion, iar copilotul și cei patru medici au fost răniți. Valentin Calu, Pavel Constantin Cătălin Pivniceru, Radu Zamfir și Sorin Ianceu sunt cei care au scăpat cu viață în urma impactului cu solul.

ADVERTISEMENT