Life

Romanița Iovan și fiul său au vorbit despre relația pe care o au. “Mama mă înțelege foarte bine”

Romanița Iovan este foarte mândră de fiul său. Albert are 15 ani și este un tânăr foarte inteligent și educat. Cei doi au vorbit în cadrul unei emisiuni despre relația mamă-fiu.
21.10.2021 | 15:46
Romanita Iovan si fiul sau au vorbit despre relatia pe care o au Mama ma intelege foarte bine
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan și-a crescut singură fiul după ce regretatul său soț, Adrian Iovan, a murit într-un accident aviatic în Munții Apuseni.

Creatoarea de modă a dezvăluit faptul că este o mamă foarte permisivă, iar relația cu fiul său se bazează în cea mai mare parte pe o foarte bună comunicare.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Albert a povestit că mama sa este cea mai bună prietenă a lui și că niciodată nu i-a dat acesteia mari bătăi de cap.

Romanița Iovan și fiul său au vorbit despre relația pe care o au. “Mama mă înțelege foarte bine”

Romanița Iovan a avut mereu o relație extrem de bună cu fiul său. A decis să fie o mamă care nu impune prea multe reguli și să aibă o relație bazată pe comunicare și respect reciproc. Creatoarea de modă a declarat că fiul său are diferite preocupări specifice vârstei sale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă băiatul are doar 15 ani, aceasta are mereu încredere în deciziile luate de fiul său. În trecut, Romanița Iovan povestea că și-a învățat băiatul să fie independent de la o vârstă foarte fragedă. L-a trimis prima dată într-o tabără atunci când nu împlinise încă patru ani.

 “În primul rând trebuie să existe comunicare, practic copilul să îți devină prieten, iar mama să îi devină prieten. Albert primește de la mine o informare ce trebuie să facă sau să nu facă, iar el trece fluxul minții și trage concluzia că am dreptate sau nu.

ADVERTISEMENT

Comunicarea trebuie să fie reciproc avantajoasă. (…) E foarte important să dai opțiuni copiilor. Trebuie să-l lași să-și dezvolte pasiunea până la refuz.”, a declarat Romanița Iovan la PRO TV, în emisiunea Vorbește Lumea.

Ce spune Albert despre mama sa

Fiul regretatului pilot Adrian Iovan este un tânăr înalt, foarte bine educat, inteligent și care îi seamănă foarte mult tatălui său. În platoul aceleiași emisiuni,  Albert a vorbit și el despre relația pe care o are cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Acesta este foarte fericit pentru că Romanița Iovan l-a înțeles mereu și au o relație deschisă.  Tânărul a dezvăluit și ce preocupări are.

“Mama mă înțelege foarte, foarte bine. Nu am apucături din astea de adolescent. Cred că e o mamă foarte bună. Mă lasă să fac tot ce vreau, dar nu am nici așteptări mari, adică să merg la petreceri sau lucruri din astea.

Eu îmi fac treaba pe YouTube și mă antrenez fizic. Astea sunt preocupările mele”, a spus Albert în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT