News

Românul care a câștigat peste 2 milioane de euro la loterie și-a ridicat premiul

Bărbatul din Alba care a câștigat peste 2 milioane de euro la loterie a mers să-și ridice banii.
11.06.2021 | 21:48
Romanul care a castigat peste 2 milioane de euro la loterie sia ridicat premiul
Românul care a câștigat peste 2 milioane de euro la loterie și-a ridicat premiul
ADVERTISEMENT

Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Alba a devenit milionar peste noapte. A câștigat premiul cel mare la Categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro (14,3 milioane de lei).

Bărbatul care a vrut să rămână anonim a mers la vineri să-și ridice premiul.

Românul care a câștigat peste 2 milioane de euro la loterie și-a ridicat premiul

Un bărbat din Alba a devenit milionar peste noapte. Acesta a câștigat marele premiu la categoria I la tragerea Loto 6/49 din 3 iunie, în valoare de 14.307.599.36 lei, adică peste 2,9 milioane de euro. Biletul câștigător a costat 5.50 lei. Bărbatul a mers vineri să-și ridice premiul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a dorit ca identitatea să-i fie dezvăluită. Acesta are în jur de 50 de ani și a jucat la o agenție din Blaj. Bărbatul a spus că a început să joace constant în urmă cu doi ani. Mereu alege o variantă simplă la Loto 6/49. Numerele jucate le pune la întâmplare de fiecare dată și nu reprezintă nimic special pentru el.

Acesta a mai spus potrivit reprezentanților loteriei că vrea să-și ajute familia cu banii pe care i-a câștigat.

ADVERTISEMENT

“Jocul periodic la Loteria Romana chiar poate aduce câștiguri consistente. Nu va pierdeți încrederea ăn câștigurile Loteriei. Eu am jucat și am câștigat”, a spus norocosul bărbat.

Acesta a mai spus că își va încerca norocul în continuare.

Când a fost câștigat premiul cel mare ultima dată

Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câștigat în data de 07.02.2021 și a fost în valoare de 8.420.611,68 lei. Potrivit regulamentului, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile pentru a-și ridica banii.

ADVERTISEMENT

Joi, 3 iunie, la tragerile Loto 6/49 Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. S-au acordat peste 26.200 de premii în valoare totală de 1,7 milioane de lei.

În conformitate cu art.115 alin.1 lit. p), coroborat cu art.116 alin.1 și alin. 2 lit. c) aduse prin OUG nr. 92/2014, toate veniturile obținute de către persoane fizice nerezidente, ca urmare a participării la jocurile de noroc organizate de C.N.L.R. S.A., sunt impozitate prin aplicarea cotei de 1% asupra veniturilor brute.

ADVERTISEMENT

Impozitul datorat pentru veniturile impozabile obținute se va calcula, reține și plăti la Bugetul de Stat de către C.N.L.R. S.A.

ADVERTISEMENT