Sport

Românul care a dat 7.000 de euro pentru un bilet la România – Ucraina! Dezvăluirea fabuloasă a lui Mitică Dragomir

Meciul de debut al echipei naționale a României a avut cerere foarte mare de bilete, iar unii fani au rămas pe dinafara stadionului. În schimb, alții au plătit mii de euro.
19.06.2024 | 11:25
Romanul care a dat 7000 de euro pentru un bilet la Romania  Ucraina Dezvaluirea fabuloasa a lui Mitica Dragomir
Dragomir, DEZVALUIRE SOC “Oameni care AU DAT 7.000 euro pentru UN BILET la meciul Romaniei!”
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a oferit o nouă emisiune de senzație, alături de Horia Ivanovici, la MAX Profețiile lui Mitică. Cei doi au discutat despre meciul echipei naționale a României cu Ucraina, câștigat cu 3-0.

România – Ucraina, preț de Super Bowl

Fostul șef al LPF a spus că cineva l-a contactat pentru a-i spune cât a plătit pentru un bilet la meciul naționalei. Conform lui Dumitru Dragomir, o persoană apropiată lui ar fi plătit 7.000 de euro pentru a vedea meciul la Munchen.

ADVERTISEMENT

„Știi cu cât s-a vândut un bilet la negru? Cu 7.000 de euro. M-au sunat de dimineață. La ora 8:30, doi, ‘Nea Mitică, sunt de lângă Cluj, aș fi vrut să vă văd’. Se lega de emisiunea ta, felicitându-mă pe mine, de astea.

Îmi spune ‘Am văzut meciul, dar știți cu cât am cumpărat? Cu 7.000 de euro‘. Păi cât câștigi băiatule tu? ‘Câștig bine, nea Mitică. Câștig 20.000 de euro pe luna eu și 8.000 nevasta‘. Fii atent aici, asta care m-a sunat.

ADVERTISEMENT

A cumpărat cu 7.000 de euro. Pentru asta m-a sunat. Între 5.000 și 7.000 de euro s-au vândut biletele la negru. Cu Belgia o să fie tot așa. Suntem neam de naționaliști. Este bine să fim așa. Fii atent aici.

O arătăm, dar nu avem posibilități. În decursul vieții, nu suntem de capul nostru. Tu ce crezi, intrăm în NATO dacă nu dădeam? Am dat bogățiile țării. Intrăm în comunitatea europeană fără clauze?“, a spus Mitică Dragomir, în exclusivitate la emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Spectacol în tribune cu fanii români

Fanii români au năpădit Munchen, fiind prezenți peste 30.000 de suporteri ai „tricolorilor“ pe stadion. Atmosfera a fost una de vis, electrizantă, unde mesajele de susținere n-au lipsit: „Hagi, dă-le gol“, „Te iubim, România“, „Mândru că sunt român“.

Bavaria s-a cutremurat la golul înscris de Stanciu, unde cele câteva mii de români din afara stadionului au erupt. Prezenți la fan zone-ul organizat de UEFA, mulți suporteri s-au bucurat cu bere germană la golurile „tricolorilor“.

ADVERTISEMENT

De asemenea, anumite momente cheie au arătat susținerea fanilor prezenți la meci, mai ales la imn. Imnul a răsunat pe arena din Munchen foarte tare, sub presiunea tacită a meciului care urma să înceapă.

  • 1,47 este cota MAXBET pentru pronosticul „Total goluri 2-4” la meciul Belgia – România

Dragomir, DEZVALUIRE SOC: “Oameni care AU DAT 7.000 euro pentru UN BILET la meciul Romaniei!”

ADVERTISEMENT