Life

Românul care a reușit să câștige un apartament de 300.000 de lire sterline în Marea Britanie: ”Sincer nu pot să cred”

Un român a reușit ceea ce mulți și-ar fi dorit. Bărbatul a câștigat un apartament în valoare de 300.000 de lire sterlină în Marea Britanie.
21.10.2022 | 08:42
Romanul care a reusit sa castige un apartament de 300000 de lire sterline in Marea Britanie Sincer nu pot sa cred
Românul care a reușit să câștige un apartament de lux în Marea Britanie. Sursă foto: Tramway Path
ADVERTISEMENT

Povestea lui George poate fi descrisă ca fiind un vis devenit realitate. După ce s-a chinuit ani întregi să își ia o locuință, bărbatul a reușit să câștige una.

Românul de doar 31 de ani care a câștigat un apartament de 300.000 de lire sterline

George este un electrician român în vârstă de 31 de ani care s-a chinuit alături de soția sa, Violeta, să obțină un credit ipotecar. Cei doi își doreau o locuință în care să poată să trăiască cu fiul lor Adam.

ADVERTISEMENT

Cuplul a locuit 11 ani în chirie, iar cererea pentru credit ipotecar le-a fost respinsă. Bărbatul nu și-a pierdut însă speranța și a decis să își încerce norocul.

Electricianul român a cumpărat 200 de bilete pentru o tombolă, iar în ziua în care creditul i-a fost respins, a decis să mai cumpere alte 200 bilete, sperând că unul dintre ele va fi cel norocos.

ADVERTISEMENT

Pentru că un bilet costă două lire sterline, în total, bărbatul a cheltuit 800 de lire pentru a avea șanse mai mari de câștig, și iată că a și reușit.

The Mirror scrie că în urma extragerii de la tombola respectivă, electricianul român a câștigat un apartament de lux. Noua locuință are două dormitoare, dar și două băi și este situată în Grays, Essex.

ADVERTISEMENT

Apartamentul de lux este și mobilat

Mai mult de atât, apartamentul este și mobilat complet. Are un televizor uriaș cu un ecran plat pe perete, dar și balcon destul de mare care are o priveliște superbă.

Și băile au dotări de lux. Familia românului se poate bucura de o cadă imensă, de o cabină de duș, iar în dormitor, de un pat dublu extrem de confortabil.

ADVERTISEMENT

Deși până acum nu a reușit să câștige nimic și a fost nevoit să trăiască mai bine de un deceniu în chirie, norocul i-a surâs lui George. Nici măcar el nu a putut să creadă că a reușit în final să aibă propria locuință, fără niciun fel de credit.

”Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic. Mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, a dezvăluit bărbatul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT