Life

Românul care a vizitat peste 148 de țări a spus care este locul unde găsești “Paradisul pe Pământ”: “Munți și văi, oameni zâmbitori”

Românul care a vizitat peste 148 de țări a spus unde găsești “Paradisul pe Pământ”. Acesta este, în opinia sa, cel mai frumos loc pe care l-a văzut.
24.06.2024 | 07:29
Romanul care a vizitat peste 148 de tari a spus care este locul unde gasesti Paradisul pe Pamant Munti si vai oameni zambitori
Românul care a vizitat peste 148 de țări a spus care este locul unde găsești “Paradisul pe Pământ”. Sursă foto: Imperator Travel, Pinterest
ADVERTISEMENT

”Paradisul pe Pământ” există într-adevăr, iar asta o spune chiar românul care a vizitat peste 148 de țări. Unde se află acest loc magic și ce are atât de special spre deosebire de altele?

Românul care a vizitat peste 148 de țări a spus care este locul unde găsești “Paradisul pe Pământ”

Există o mulțime de locuri spectaculoase în lume, dar pe care puține persoane le cunosc. Fie că vorbim de munți, ape, insule, ori păduri sălbatice, Pământul are o mulțime de lucruri de oferit.

ADVERTISEMENT

Cezar Dumitru, românul care a vizitat peste 148 de țări, a vorbit despre acest subiect. El a fost întrebat care este cel mai frumos loc din lume pe care l-a văzut până acum, având în vedere multitudinea de țări vizitate.

Menționăm faptul că Cezar Dumitru este unul dintre primii bloggeri români de travel și totodată este și fondatorul blogul Imperator Travel. Iar având în vedere numărul țărilor vizitate, pentru el a fost greu de dat un răspuns.

ADVERTISEMENT

Bloggerul susține că fiecare loc în parte este unul deosebit. Astfel, unele zone nu pot fi comparate cu altele, având în vedere că nici măcar nu au ceva în comun. Totuși, el a avut un răspuns și a dezvăluit unde găsești “Paradisul pe Pământ”.

„Multă lume m-a întrebat de-a lungul timpului care este cel mai frumos loc din lume pe care l-am văzut. Sincer, eu evit comparațiile, pentru a mă bucura de clipă. Ah, sunt în Phuket, Krabi e mai frumos. Nu, nu e cazul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să te bucuri de fiecare loc în care calci și pe care îl vezi. În plus, după ce criterii să stabilesc că locul X este mai frumos decât locul Y. Cum aș putea compara Fiji cu Tibetul, Mykonos City cu Cuzco sau Machu Picchu cu Khiva? Nu au nimic în comun și nu poți să spui care e mai frumos”, a spus bloggerul.

Cezar Dumitru, impresionat de Bali

Cezar Dumitru spune că ”Paradisul pe Pământ”, în opinia sa, este Bali. A fost aici în 2004 și nu vizitase prea multe la acea vreme. Pe de altă parte, acela a fost singurul loc, în care, spune el, a simțit pentru prima oară că așa arată ”Paradisul”.

ADVERTISEMENT

Ce l-a uimit pe blogger în Bali? În primul rând vegetația care este una extrem de bogată. Totodată, combinația de munte cu văi, oamenii veseli, dar și alte peisaje de poveste au fost suficiente pentru ca acest loc să să îi rămână întipărit în minte.

„Bali mi-a rămas undeva acolo bine înfipt în corazon. E drept, alături de multe, multe alte locuri .Pentru simplul motiv că este locul de pe Pământ cel mai apropiat de imaginea pe care o am despre cum arată Paradisul.

Îngrozitor de multe flori, totul verde, verde strălucitor, munți și văi, oameni zâmbitori și peisaje bucolice idilice. Când am aflat despre Paradis, cam așa mi l-am imaginat. Și când am ajuns în Bali, a fost locul de pe pământ care s-a potrivit fix cu imaginația mea”, a detaliat Cezar.

ADVERTISEMENT