Sport

Românul care l-a dat pe spate pe Ronald Koeman, ofertă de 1 milion de euro! „Și Rapid l-a dorit”

Ronald Koeman a nominalizat un român care l-a dat pe spate la meciul din optimile UEFA EURO 2024, dintre România și selecționată sa, Olanda.
04.07.2024 | 00:30
Romanul care la dat pe spate pe Ronald Koeman oferta de 1 milion de euro Si Rapid la dorit
ROMANUL CARE L-A DAT PE SPATE PE RONALD KOEMAN CARE A PRIMIT OFERTA DE 1 MILION DE EURO!
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a avut un joc decent cu Olanda, în cadrul optimilor turneului final din Germania. Selecționerul olandez a remarcat un jucător român, care a și primit o ofertă de un milion de euro.

Marius Marin, dorit de Al Wahda

Marius Marin a făcut un turneu final foarte bun sub comanda lui Edi Iordănescu, iar ofertele vin spre el. Mijlocașul central defensiv a primit o ofertă de un milion de euro pe an de la Al Wahda, iar Pisa l-ar putea ceda.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-a plăcut Marius Marin pe parcursul acestui turneu. Cred că e neașteptat. Pentru mine, nu mă așteptăm să joace atât de bine. Oferta de care spunea mai devreme Șumi și despre care am scris și noi este o dovada că cei de la Al Wahda au văzut ceva la el.

Până la urmă este un jucător de Serie B, care după primul meci, Viorel Moldovan spunea că se gândește să îl aducă la Rapid. Nu e chiar așa simplu de adus la Rapid, e un jucător care câștigă mult, deși joacă în Serie B.

ADVERTISEMENT

Cu Marius Marin în meciul de aseară arăta națională altfel (n.r. Screciu)“, a spus Cristi Coste, în exclusivitate, despre un potențial transfer al lui Marius Marin de la Pisa în zona Golfului, la Al Wahda.

Turneu bun pentru Marin

Adrian Ilie a spus că Marius Marin a avut un turneu bun, fiind echilibrat: „Bun, echilibrat“. Marius Șumudică a completat, spunând ceea ce a iterat Koeman, care l-a remarcat pe Marius Marin după meci.

ADVERTISEMENT

„Bun, a acoperit foarte bine, cred că era un câștig mai mare dacă avea unul lângă el, să joace cu doi ‘șesari’. Koeman a spus exact același lucru, fiindcă acolo au fost probleme. În partea noastră stângă și că am jucat cu un singur ‘șesar’. L-ar fi ajutat mult mai mult și ieșea mai în evidență“, a spus Marius Șumudică.

Marius Marin, dorit la Rapid

Marius Marin putea ajunge în curtea Rapidului, fiind ochit chiar de noul președinte al clubului, Viorel Moldovan. Fostul atacant internațional crede că mijlocașul naționalei era o soluție bună, însă pretențiile sale financiare sunt peste nivelul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Actualmente la Pisa, mijlocașul a strâns peste 200 de meciuri în tricoul italienilor, care l-au și omagiat. Marin ar putea prinde acum transferul carierei, cel puțin din punct de vedere financiar, la 25 de ani.

ADVERTISEMENT