Românul condamnat la moarte în Malaezia l-a sunat pe Gigi Becali! Vezi ce i-a spus prin telefon milionarului

Tanarul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri isi acuza tatal ca toaca toti banii si ca lui nu ii trimite nimic. In ultima discutie telefonica avuta cu Gigi Becali, Ionut Gologan...
09.09.2015 | 09:18
Romanul condamnat la moarte in Malaezia la sunat pe Gigi Becali Vezi ce ia spus prin telefon milionarului
ADVERTISEMENT

Tanarul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri isi acuza tatal ca toaca toti banii si ca lui nu ii trimite nimic. In ultima discutie telefonica avuta cu Gigi Becali, Ionut Gologan i-a cerut milionarului sa nu ii mai dea bani tatalui sau.

Au trecut mai bine de doi ani de cand Ionut Gologan a fost prins transportand droguri in Malaezia. Romanul a fost aruncat dupa gratii si condamnat la moarte prin spanzurare, iar de atunci spera ca o minune se va intampla si va scapa cu viata. Tatal tanarului a facut inconjurul televiziunilor, rugand oamenii sa il ajute sa ajunga la fiul sau.

ADVERTISEMENT

ln cele din urma, barbatul a strans banii pentru biletele de avion si pentru cazare, asa ca a plecat intr-un suflet sa isi vada baiatul, poate pentru ultima oara. Intre timp, Gigi Becali a marurisit ca a fost extrem de emotionat de povestea lui Ionut si ca este dispus sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l scapa pe baiat de la moarte.

In urma cu mai bine de o luna, patronul Stelei l-a primit la vila sa pe tatal lui Ionut, caruia i-a inmanat suma de 3000 de euro, o icoana, dar i-a facut si o promisiune. Ca ii va salva copilul de la moarte. Numai ca, Gologan Senior nu i-a trimis fiului sau banii, asa cum a promis. Acest lucru l-a scos din minti pe Ionut:

ADVERTISEMENT

“Barbatul nu este atat de preocupat de ce se intampla cu baiatul sau, asa cum vrea sa lase impresia. Ionut stie si el acest lucru, insa nu se astepta ca tatal lui chiar sa nu ii mai trimita nici un ban, desi oamenii au facut donatii tocmai in acest scop. Ultima data cand a vorbit cu Becali, Ionut l-a rugat pe afacerist sa nu ii mai dea tatalui sau bani si sa il ajute direct pe el, daca poate si vrea”, a declarat un apropiat al lui Gologan, pentru CANCAN.ro.

sursă: cancan.ro