Românul condamnat la moarte în Malaezia, MESAJ DISPERAT pentru Gigi Becali

Românul condamnat la pedeapsa capitală în Malaysia a sunat un reporter „ring”, în acest weekend, chiar din „închisoarea morţii”. Aflaţi mai jos cum a decurs discuţia, iar pe...
21.09.2015 | 19:57
Romanul condamnat la moarte in Malaezia MESAJ DISPERAT pentru Gigi Becali

Românul condamnat la pedeapsa capitală în Malaysia a sunat un reporter „ring”, în acest weekend, chiar din „închisoarea morţii”. Aflaţi mai jos cum a decurs discuţia, iar pe ziarulring.ro puteţi asculta, în exclusivitate, vocea românului condamnat la moarte.

Încă de la începutul convorbirii, care a durat aproape şapte minute, Ionuţ Gologan a încercat să lămurească odată pentru totdeauna adevărul despre banii dăruiţi de George Becali, care nu au ajuns toţi la el în închisoare. „Tata, de când îl ştiu eu, este la fel. Se plimbă de colo-colo şi plânge că vrea să mă ajute pe mine, dar, de fapt, nu mă ajută pe mine, ci se ajută pe el. Atunci când i-a dat domnul Becali 3.000 de euro, i-am zis: «Tată, ai venit aici în iunie, nu trebuie să mai vii încă o dată aşa de repede, nu are rost să te văd prin geam doar 40 de minute. Trimite-mi banii să îi folosesc. Pot să cumpăr mai multă mâncare, să îmi continui tratamentul dentar, să iau o cartelă telefonică să sun acasă». Şi zice tata: «Bine, bine, ţi-i trimit». Şi mi-a trimis 1.500 de euro. Ce a făcut cu restul… nu ştiu”, ne-a mărturisit Ionuţ Gologan. În continuare, a încercat să ne explice de ce îşi pune toată nădejdea nu în tatăl său, ci în patronul Stelei, omul care i-a dat prima rază de speranţă şi care i-a întărit credinţa că, prin el, Dumnezeu îl va salva de la moarte.

„Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul”

Patronul Stelei a declarat că, dacă va fi cazul, va pune la bătaie chiar şi un milion de euro pentru a-l salva pe românul condamnat la moarte în Malaysia. Crezând în el ca într-o ultimă scăpare, ca într-un colac de salvare trimis de Dumnezeu, Ionuţ Gologan l-a sunat de mai multe ori pe George Becali, ultima dată chiar în urmă cu câteva zile. “Am încercat să îl sun pe domnul Becali, să îi explic ce se întâmplă şi am văzut că dânsul este supărat şi mi-a închis foarte repede. Fiind închis aici, nu pot să îi explic dânsului ce fel de om sunt eu, ce gândesc, prin ce trec aici”, ne-a spus Ionuţ Gologan. Şi a continuat să ne dezvăluie ce a vorbit cu omul de afaceri, care a promis public, în mai multe declaraţii date ziarului „ring”, dar şi altor publicaţii, că îl ajută. „Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneşte: «Am primit doar 1.500 de euro de la dvs. Ăsta e adevărul. (…) Am găsit avocatul numărul unu în Malaysia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani». Vedeţi, eu cred că doar domnul Becali mă poate ajuta. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba. M-am simţit jenat, i-am zis: «Vă mulţumesc, este un avocat cu experienţă, este tot ce am putut să facem, eu v-am întrebat pe dvs. dacă ne puteţi ajuta sau nu». Şi dânsul, fiind supărat pe tata bănuiesc, mi-a spus că nu are atâţia bani. Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul, dar nu ştiu dacă au luat sau nu legătura. Eu sunt închis, am acces la telefon mai greu şi nu pot să îl sun în fiecare zi. Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot să îl deranjez tot timpul. În tata nu am încredere să îi explice situaţia mea”.

„O fi crezut că sunt la fel ca tata şi mint pentru bani”

Ionuţ Gologan a vrut să le explice lui George Becali, dar şi tuturor celor care vor să-l ajute că nu este ca tatăl lui. „E posibil ca domnul Becali să nu mă fi crezut când i-am zis că am nevoie de 90.000 de euro. Şi-o fi imaginat că sunt la fel ca tata şi mint pentru bani. Banii ăia, dacă o să fie cazul, o să fie transferaţi din contul dânsului în cel al avocatului, iar contractul o să ajungă în mâinile dânsului. Eu sunt în aşteptarea ultimului apel la Curtea Federală…”. Apoi, convorbirea s-a întrerupt brusc. Nu a apucat să ne spună ce vrea să-i mai transmită lui George Becali şi ce crede că ar mai fi de făcut. „Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot să îl deranjez tot timpul.”, IONUŢ GOLOGAN

Sursă: www.ziarulring.ro

Tags: