ADVERTISEMENT
News

Românul împușcat de un asasin al mafiei ruse, mărturii cutremurătoare: ”Eram sigur că sunt mort și am ajuns pe lumea cealaltă” 

Autor: Adrian Baciu | 27.08.2020 | 09:02
Românul împușcat de un asasin al mafiei ruse, mărturii cutremurătoare: ”Eram sigur că sunt mort și am ajuns pe lumea cealaltă” 
Românul împușcat de un asasin al mafiei ruse, mărturii cutremurătoare: ”Eram sigur că sunt mort și am ajuns pe lumea cealaltă”. Sursa foto: adevărul.ro

Românul împușcat dintr-o confuzie de un asasin angajat al mafiei ruse face o serie de mărturii cu adevărat cutremurătoare despre episodul în urma căruia a scăpat cu viață ca prin minune.

ADVERTISEMENT

Finalul anului 2012 a consemnat un episod șocant în Capitală, desprins din filmele cu mafioți. Pe o stradă din vecinătatea mall-ului din cartierul Vitan, un bărbat fusese împușcat de o persoană necunoscută chiar în parcarea blocului în care locuia cu iubita lui.

La opt ani de la acel eveniment, victima a povestit anchetatorilor ce a simțit când s-a aflat în fața morții iminente. Cuvintele tulburătoare ale bărbatului arată cât de puternică a fost trauma suferită de acesta.

ADVERTISEMENT

Mărturii cutremurătoare ale românului împușcat de un asasin al mafiei ruse

Pentru un cetățean din București, o seară de noiembrie a anului 2012 părea să fie similară cu finalul vieții sale. Din fericire, deși a fost supus unui tir masiv de gloanțe, acesta a supraviețuit.

Audiat de anchetatori, victima ucigașului plătit a dezvăluit cu lux de amănunte momentele dramatice pe care le-a trăit atunci când moartea i-a trecut prin fața ochilor.

ADVERTISEMENT

Victima a povestit că, imediat după ce s-a urcat în mașină, a văzut cum cineva trage spre el cu un pistol. ”Pentru câteva secunde am crezut că cineva trage spre mine cu niște bile de pantiball. Credeam că este o farsă, că sunt la camera ascunsă”, a spus tânărul, conform Gândul.

Apoi, bărbatul continuă mărturisirea: ”L-am văzut pe bărbatul respectiv cum a aruncat pistolul și a luat o pușcă mitralieră. A început să tragă și vedeam cum gloanțele curgeau, efectiv, către mine. Atunci chiar am fost sigur că o să mor”, a explicat victima.

ADVERTISEMENT

”Eram sigur că sunt mort și am ajuns pe lumea celalată”

Pentru bărbatul din București, clipele de groază nu s-au terminat aici și au culminat cu o nouă experiență terifiantă. ”Cred că pentru scurt timp mi-am pierdut cunoștința. Când am deschis ochii, am văzut un om lângă mașină care încerca să-mi acorde primul ajutor.

Mă uitam cu atenție la el pentru că eram sigur că sunt mort și că am ajuns deja pe lumea cealaltă, iar omul acela este un înger care a venit să mă întâmpine”, a mărturist în fața anchetatorilor bărbatul împușcat de ucigașul basarabean Vitalie Proca.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Proca a fost identificat de Polițiștii Serviciului Omoruri la Moscova și predat autorităților române. Acesta a fost condamnat la 21 de ani și 8 luni de închisoare.

În 2012, Proca fusese angajat, printr-un intermediar, de frații Anton-Bogdan şi Nicolae-Răzvan Măraru din Piatra Neamț să-l ucidă pe principalul lor rival, Puiu Mironescu. Acest Mironescu stătea în București exact în același bloc în care locuia și victima atacului.

ADVERTISEMENT

Cei doi semănau și conduceau mașini identice care, printr-o coincidență aproape nefirească, aveau extensia numărului MIR. Astfel, Proca nu s-a îndoit o secundă că bărbatul care tocmai s-a urcat în mașină nu este Puiu Mironescu. De aici a început calvarul cetățeanul din Capitală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!