Fotbal international

Romario Benzar, afectat de coronavirus: „Este grav. Suntem în carantină!”

10.03.2020 | 16:35
Romario Benzar afectat de coronavirus Este grav Suntem in carantina
ADVERTISEMENT

Italia este una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar Romario Benzar, fotbalist împrumut la Perugia în a doua parte a sezonului, a recunoscut că trece printr-o perioadă delicată. Internaționalul român a declarat că se află în carantină, iar antrenamentele clubului său au fost suspendate.

Romario Benzar, în carantină

Guvernul din Italia, în urma unei ședințe la care au participat membrii ai federațiilor și președintele Comitetului Olimpic, Giovanni Malago, a hotărât suspendarea tuturor activităților sportive până la începutul lunii aprilie, iar fotbaliștii români care evoluează în Peninsulă sunt afectați de situație.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar, jucător achiziționat de Lecce în vara anului trecut de la FCSB, împrumutat pentru a doua parte a sezonului în Serie B, la Perugia, a recunoscut că se află într-o situație mai puțin obișnutiă.

Internaționalul român a declarat că este află în izolare, la domiciuliu, iar antrenamentele Perugiei au fost suspendate.

ADVERTISEMENT

Este destul de grav. Situația nu este deloc simplă, stăm în casă. Suntem în carantină, nu avem voie să ieșim afară din casă. S-au anulat antrenamentele.

Nu este deloc plăcut să nu putem merge să ne antrenăm. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, deocamdată aveam antrenamentele suspendate”, a declarat Romario Benzar, conform Digisport.

ADVERTISEMENT

Opt minute în tricoul Perugiei

De la mutarea din iarnă, când Lecce a decis să-l împrumute în Serie B, la Perugia, Romario Benzar a jucat doar opt minute oficiale.

Singura prezență a lui Benzar în tricoul Perugiei a fost bifată pe 27 ianuarie, când a intrat pentru ultimele opt minute ale meciului cu Livorno, din runda a 21-a a Serie B.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar se află pe lista preliminară stabilită de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda, din semifinalele barajelor din Liga Națiunilor, programat pe 26 martie, la Reykjavik.

  • 19 selecții are Romario Benzar la prima reprezentativă a României
  • 5 meciuri oficiale a jucat Benzar în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: