Fotbal international

Romario Benzar, convins de Vlad Dragomir să meargă la Perugia: „Mi-a vorbit frumos despre echipă, despre oraș” + ”Aici totul este mai profesionist decât în România”. VIDEO

23.01.2020 | 08:51
Romario Benzar convins de Vlad Dragomir sa mearga la Perugia Mia vorbit frumos despre echipa despre oras  Aici totul este mai profesionist decat in Romania VIDEO
ADVERTISEMENT

Romario Benzar a fost împrumutat de Lecce la Perugia, în Serie B, pentru a doua parte a sezonului. Internaționalul declară că a acceptat propunerea în urma unor discuții purtate cu Vlad Dragomir.

Romario Benzar, prima reacție după transferul la Perugia

Romario Benzar nu a reușit să se impună la Lecce în prima parte a campionatului, reușind să bifeze doar trei prezențe în Serie A, iar oficialii clubului au decis să îl cedeze, sub formă de împrumut, la Perugia.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta declară că Vlad Dragomir l-a convins să accepte propunerea echipei din Serie B, dar și faptul că va lucra cu Serse Cosmi, antrenorul despre care a auzit doar lucruri pozitive. Benzar recunoaște că a fost întotdeauna un fan al fotbalului italian și că a fost surprins de nivelul din Serie A și de duritatea antrenamentelor.

Am un verișor care stă în Perugia, mai multe rude care locuiesc aici. Am vorbit și cu Vlad Dragomir, mi-a spus că e o echipă puternică aici. Îl cunosc, suntem din acel oraș din România, Timișoara, mi-a vorbit frumos despre oraș, despre echipă, lucrul acesta m-a făcut să vin aici.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut tot timpul fotbalul italian, echipa națională, am urmărit-o mereu la turneele finale. Ca jucător, cel mai mult mi-a plăcut Del Piero, dar idolul meu este Gheorghe Hagi. 

Am vorbit cu mulți colegi de-ai mei din România care au fost antrenați de dânsul (n.r. Serse Cosmi), am auzit doar cuvinte frumoase, sper ca împreună să reușim să îndeplinim obiectivele.

ADVERTISEMENT

Am venit să joc și să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Stau cu familia mea, am un copil mic, petrec foarte mult timp cu el. Îmi place foarte mult să urc în atac, să centrez, să dau la poarta.

De mic mi-a plăcut să bat loviturile libere. Aici este un alt nivel, antrenamentele sunt mult mai dure decât în România, totul este mai profesionist”, a declarat Romario Benzar pentru site-ul oficial al Perugiei.

ADVERTISEMENT

?️ Romario Benzar: "Qui per dare il mio contributo"

?️ Romario Benzar: "Qui per dare il mio contributo"

Gepostet von A.C. Perugia am Mittwoch, 22. Januar 2020

Perugia, cursă de urmările pentru locurile de baraj

Perugia este pe locul 10 în Serie B, după 20 de etape disputate, dar se află la un singur punct de ultimul loc care duce la barajul de promovare în prima divizie la finalul sezonului.

La echipa antrenată de Serse Cosmi, principalii concurenți ai lui Romario Benzar pentru postul de fundaș dreapta sunt Aleandro Rosi, căpitanul formației, jucător cu mare experiență în Serie A, unde a evoluat pentru Roma sau Genoa, și Pasquale Mazzocchi.

Romario Benzar a jucat ultimul meci oficial la începutul lunii decembrie, în Spal – Lecce 5-1, din Cupa Italiei, și ar putea debuta la Perugia pe 27 ianuarie, în meciul cu Livorno.

ADVERTISEMENT