Fotbal intern

Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari: “Ar fi un pas înainte”

04.08.2018 | 12:35
Romario Benzar despre plecarea fratelui lui Voluntari Ar fi un pas inainte
ADVERTISEMENT

Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari. Fundaşul lui FCSB spune că împrumutul lui Daniel Benzar la FC Voluntari ar fi un lucru bun pentru fratele său cel mic, pentru că acolo ar avea garantat locul în echipă:

“Nu mai avem ce face, am pierdut campionatul la Iaşi, am luat-o de la capăt, trebuia să câştigăm. Cu Dinamo cred că am jucat un fotbal foarte bun, am marcat trei goluri, pe defensivă am avut, din păcate, greșeli. Obiectivul nostru principal este să ne calificăm în grupele Europa League. Mergem foarte bine, am câştigat cu Rudar. Moruţan este un fotbalist foarte bun, la fel ca şi ceilalţi.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari

Mă bucur că a venit Rusescu, el a mai jucat aici. Mă bucur pentru el că a marcat, îmi doresc să rămână aici, dar el are nevoie să joace şi dacă ar merge la Voluntari ar fi un pas înainte. Mi-a plăcut FC Botoşani în acest campionat, de abia din etapa a 10-a ne putem da seama de echipele tari”, a spus Romario Benzar într-o conferinţă de presă.

Ce zice Romario Benzar despre împrumutul lui Daniel la FC Voluntari, echipă la care a mers după ce Gigi Becali i-a promis lui Ioan Andone că-l împrumută odată cu aducerea unui atacant. Raul Rusescu a fost acontat de vicecampioană, iar Daniel Benzar va merge la echipa din Ilfov.

ADVERTISEMENT

După ce a marcat în meciul din Europa League cu Rudar Velenje, Gigi Becali era în dubii dacă să-l mai dea sau nu pe Daniel Benzar, însă în cele din urmă a decis să-şi respecte cuvântul dat lui Andone şi să-l ajute şi pe jucător în acelaşi timp, având în vedere că la Voluntari poate juca mai des decât ar fi putut să o facă la FCSB, acolo unde nimeni nu are garantat locul de titular în echipa lui Nicolae Dică. “Benzar, săracul, a vrut să dea şi el un gol. A zis că “şi aşa mă dă la Voluntari, măcar să dau un gol în cupele europene. Să vedem ce se va întâmpla cu el. E în funcţie de ce atacant vom lua. Eu cred în Benzar şi îl dau pentru că trebuie sa joace. Nu îl dau pentru că nu îl vreau, ci pentru că el are nevoie de meciuri în picioare”, a declarat Gigi Becali.

Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari. Daniel Benzar se bucură după golul marcat în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi FC Botoşani,  din sezonul trecut în care a fost tot la ilfoveni
Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari. Daniel Benzar se bucură după golul marcat în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi FC Botoşani

Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari. Ioan Andone anunţase încă dinainte de meciul cu Rudar că îl aşteaptă pe Daniel Benzar: “Am fost la Gigi de mai multe ori pentru împrumutul lui Daniel Benzar. A spus că mi-l dă dacă reușește să îl cumpere pe Andrei Cristea. Eu i-am spus că în acest moment e cel mai potrivit vârf pentru FCSB. Nu cred ca un jucător de afară ar face faţă presiunii. Nu sunt atacanți în acest moment în Liga 1 Betano care să poată juca ca un număr 9. În afară de Cristea și Blănaru nu cred că poate altcineva să se integreze la FCSB în poziția lui Gnohere”, a s pus Ioan Andone la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT